Az ukránok kilőhették az oroszok egyik legmodernebb hírszerzőhajóját

2024. március 27. 19:31

A mostani műholdfelvételek alapján legalább egy robotrepülőgép eltalálta az Ivan Hursz katonai hírszerzőhajó tatját.

2024. március 27. 19:31

Nyitókép: X

Műholdfelvételek alapján úgy tűnik, hogy legalább egy robotrepülőgép eltalálta az Ivan Hursz katonai hírszerzőhajó tatját – olvasható a Portfolión. A vasárnapi, szevasztopoli kikötőre mért légicsapás után az ukránok azt állították, hogy a „Jamal” és „Azov” Ropucsa-osztályú hajókat sikerült eltalálni, ezt azóta sem sikerült hitelt érdemlően alátámasztani. Nem sokkal később feltüntették a veszteséglistán a Konsztantin Olsanszkij Ropucsa-osztályú hajót és az Ivan Hursz katonai hírszerzőhajót is.

A mostani műholdfelvételek alapján legalább egy robotrepülőgép eltalálta az Ivan Hursz katonai hírszerzőhajó tatját.

A 2018-ban szolgálatba állított jármű különféle rádióhullámú megfigyelőrendszerekkel és elektronikus hadviselést támogató eszközökkel van felszerelve, valamint modern kommunikációs berendezéssel. 

 

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:05
🍓 ️ ­­A­­ ­­­d­­­ö­g­ö­­s­­ ­­­l­á­n­y­o­­k­­­ ­­­v­­á­­­r­n­­a­k­­ ­­­r­á­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­.­­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
Tuners
2024. március 28. 08:04
Nekem úgy tűnik ott van. 😄
urban63
2024. március 28. 05:55
Azaz a szabadságon vagy leszerelt angol tengerészek "kilőhették..."
kafabatka
2024. március 27. 22:33 Szerkesztve
Mire fel ez a félrebeszélés? Már jó ideje így lenne helyes az ilyen hírek tálalása,hogy "A NATO személyzete kilőhette az oroszok egyik legmodernebb hírszerzőhajóját". Az ukránok már gépágyúval lövik az iszkandert.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!