Akik igényt tartanak a pozitív diszkriminációra, végül kulturálisan elnyelnek bennünket

2024. március 19. 22:54

Júniusban arról is döntünk, hogy Európa és benne hazánk mit és mennyit tud megőrizni az önazonosságából.

2024. március 19. 22:54
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

Nyitóképünk illusztráció. Forrása: MTI/EPA/ANA-MPA/Jánisz Koleszidisz

„Nahát, mik vannak‼️ 

Ám az az igazság, nem ők az igazán veszélyesek. Akik nem késelnek, dobnak bombát, lövöldöznek – akik csak itt vannak, élik saját szokásaik szerint az életüket; akik szavaznak és ezért rettegnek tőlük a rövid szavatosságú politikusok; akik igényt tartanak a pozitív diszkriminációra és akik könnyedén eljátszhatják az áldozatot, ők formálják át a hétköznapokat, megváltoztatják a mindennapi szokásainkat és végül kulturálisan elnyelnek bennünket. 

A tömegek, ők a veszélyesek‼️ A jó hír, hogy egyelőre ott vannak és nem itt. 

Júniusban arról is döntünk, hogy Európa és benne hazánk mit és mennyit tud megőrizni az önazonosságából.”

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyzoltan-2
2024. március 20. 08:29
"Akik igényt tartanak a pozitív diszkriminációra, végül kulturálisan elnyelnek bennünket" Ki tudja miért, nehéz beazonosítani, kiírni, hogy a "pozitív diszkrimináció" zsidó terrorizmus, terrormerénylet, a magyarsággal szemben..! Lehetséges lenne, hogy az antiszemitizmus törvény bilincs lenne már a gondolatokra is?! Ténylegesen diktatúrát, tudati diktatúrát gyakorolna a hatalom?!
Akitlosz
2024. március 20. 05:11
"Júniusban arról is döntünk, hogy Európa és benne hazánk mit és mennyit tud megőrizni az önazonosságából." Ez nem igaz. Ez a fészbukkoló alak csak egy propagandista.
Patika
2024. március 20. 03:40
Ha ez cigánykérdés, akkor idehaza nem érdemes feszegetni... Nem kérdés viszont, hogy Győzike?
Nyégé
2024. március 19. 23:29
Ez történt hazánkban, az ún. redszerváltáskor: azt mondták egyesek, a kisebbségeket(sokat megemlítve) pozitív diszkriminációban kell részesíteni, ez így jó. Elfogadtuk, mi, az átlagmagyarok.De tíz év sem kellett hozzá, és kiderült, mi, az átlagmagyarok vagyunk negatív diszkriminációban! Ezt kell ismét átélni???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!