Nem csitul az Epstein-botrány: Hillary Clinton is érintett

2024. január 06. 16:21

Donald Trump volt ellenfelének a neve is szerepel a hatalmas botrányt kavaró Epstein-dokumentumokban, mivel az ügyvédek szerint ő és Bill Clinton alapítványa finanszírozta Maxwellt.

2024. január 06. 16:21

A Mandiner olvasói emlékezhetnek: a napokban nyilvánosságra hozták Jeffrey Epstein társainak és áldozatainak listáját. Lapunk pénteken beszámolt arról is, hogy most már biztosak lehetünk abban, hogy a demokrata párti volt amerikai elnök, Bill Clinton, a brit András herceg, Michael Jackson, és David Copperfield is valamilyen módon összefüggésbe hozható az üggyel, sőt,

a jelek szerint Clinton erőfeszítéseket tett az ügy eltussolására is. 

Azóta kiderült, hogy az egyik leggazdagabb demokrata neve is ott szerepel az Epstein-listán, ugyanis Tom Pritzker neve is felbukkant a legújabb Epstein-dokumentumokban – írja a Fox Business. A milliárdos szállodamágnás Illinois demokrata kormányzójának, J. B. Pritzkernek, valamint Penny Pritzker volt kereskedelmi miniszternek a rokona. Erről ide kattintva olvashat bővebben.

Ezt is ajánljuk a témában

Nem csitul az Epstein-botrány: Hillary Clinton is érintett

Az üggyel kapcsolatos legfrissebb fejlemény, hogy „a legújabb hírek arról szólnak, hogy

Hillary Clinton neve is szerepel az Epstein-dokumentumokban, mivel az ügyvédek szerint ő és Bill Clinton alapítványa finanszírozta Maxwellt”

– írta meg a Magyar Nemzet.

Bajban az ismert demokrata házaspár?

A lap szerint Bill Clintonról egy bizonyos Johanna Sjoberg feljelentésében azt állította, hogy Epstein elmondása szerint úgy vélekedett a lányokra utalva, hogy „fiatalon szereti őket.” Mint írják: „Hillary Clinton neve pedig korábban egy 2016-os, az ügyhöz kapcsolódó dokumentumban bukkant fel”. A lap szerint „akkor Epstein egyik áldozata, Roberts-Giuffre kérte, hogy a jogi folyamatok alatt folytassanak kommunikációt tanúkkal, akik között Clinton neve is felmerült, adta hírül a Newsweek.”

Mint a Magyar Nemzet tájékoztat: „Roberts-Giuffre jogi csapata emellett azzal vádolja Maxwellt, hogy nem adja ki pénzügyi adatait.

Az alperes például megtagadta a Clinton Alapítványhoz fűződő kapcsolatáról szóló információk átadására vonatkozó kérelem teljesítését, arra hivatkozva, hogy egy ilyen kérés »nyilvánvalóan arra irányul, hogy zaklassa és zavarba hozza« őt

szemlézte a bírósági dokumentumokat a Daily Mail, majd hozzátették, hogy az ügyvédek azt sugallják, hogy Maxwell Bill Clintont próbálja védeni, mert az alapítványa anyagilag támogatja őt.”

A Magyar Nemzet teljes cikkét a témában itt olvashatja.

***

Nyitóképen: Joe Biden amerikai elnök és Hillary Clinton. Fotó: Brendan Smialowski / AFP

 

 

 

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Burdisgarage
2024. január 07. 13:10
Pizzagate light verzió
zakar zoltán béla
2024. január 06. 20:45
SZusa
altercat1
2024. január 06. 18:33
Ez igaz lehet, vagy manipulált? https://crazyshit.com/cnt/pics/159449-hawking-was-on-the-epstein-list
macskusz-4
2024. január 06. 18:13
Hülye Bajnait le se szarták...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!