Így szórja a pénzét az EU: Dragtivizmus néven indított projektet az Erasmus

2024. január 31. 06:59

Ha nem olvassuk a saját szemeinkkel, nem hisszük el.

2024. január 31. 06:59
null

Az Erasmus oldalán találkozunk egy projekttel, neve Dragtivizmus. Szögezzük le: „drageknek” az LMBTQ-szubkultúra a transzvesztita előadóművészeket nevezi. A projekt leírása: A DragTivism célja, írják, hogy a különböző országokból érkező kortársak számára 

„lehetőséget biztosítson a nemi kifejezési formák művészetként való felfedezésére”.

 Hozzáteszik:  az aktivizmus olyan formájaként is támogatják mindezt, amely lehetővé teszi a nemi spektrum, de más 

„igazságtalan helyzetek” bemutatását is, amelyekkel a nemek közötti szakadék és a sok üvegplafon miatt a nők és a kisebbségek nap mint nap szembesülnek.

Ízelítő a nemes célokból, amelyen a honlapon szerepelnek, számtalan más variáció mellett, egy témára, néhol érthetetlen általánosságban:

– A gender felfedezése különböző nézőpontokból, beleértve a résztvevők által hozott „nemzeti valóságokat” is.
– LMBTQ-s fiatalok tapasztalatainak vizsgálata, valamint a különböző megközelítések és intézkedések megfontolása az ellenálló képesség megteremtése és a befogadás fokozása érdekében.
– A fiatalok körében 

a gyűlöletbeszéddel szembeni fellépés, az előítéletek kezelése és a diszkrimináció elleni küzdelem mérlegelése a művészet és az aktivizmus segítségével.

– Az LMBTI+ kultúra felfedezése és megünneplése.

Borítókép: Pixabay

 

Összesen 179 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
reciphoki
2024. január 31. 15:19
Én valójában az összes ilyen szexi ,szőrös férfit leszopnám ezért védem őket reggel hét óta. Bár telemenne a torkom a gecijükkel! Annyi a baj , hogy ocsmány vagyok,így kizárólag a rosszlanyok.hu homokos szekciójából tudok válogatni valakit aki bár undorodva,de belémürít. Egyszer volt egy kedves fekete fiú,akkora volt neki leért a gigámig ,na ő akkorát lőtt,hogy nem is kellett vacsoráznom. Most a soros alexkével jár jegyben szóval ő már nem pálya. Mindjárt jövök,csak az ápoló hozza a gyógyszert
recipkoki
2024. január 31. 14:27 Szerkesztve
Chekke-Faint Na seggbuta szoponc-maszturbáncok ,íme a csodálatos tudású,tehetségű,intelligenciájú szoponc olyan túlértelmes a száján fossa ki a szaragyát Olyan ügyi tehetséges előbb szarsz aztán tolod le a gatyád Nem létezik „meleg-gén”,a homoszexualitás velünk született orientáció. A normális és természetes életünk változatossága ,variablitása mint a szőke vs barna haj Mivel a homoszexualitás nem öröklődő dolog, így nehéz lenne "kihalni" ilyen ágon Attól, hogy egy homoszexuális nem feltétlenül adja tovább a genetikai anyagát, még más, pl. egy hetero megteheti, pl. a testvére, az unokatestvére, a saját szülei. A tulajdonságok többségét több gén összjátéka határozza meg, ilyen a homoszexuálitás is. Milyen pénzünk? Orbanisztánban lopják a legtöbb EU pénzt Megint Magyarország lett az EU legkorruptabb országa Egyszer próbáld meg szaros vegetációdban előbb letolni a gatyád ,csak aztán szarni
Chekke-Faint
2024. január 31. 13:23
reciproki Jenő olyan buta vagyok, hogy nem buzulok most ez miért bánt téged? De te amit itt elkövetsz az IQ szégyen. Mondhatjuk azt is ezt a szemetet már Dk-ban is a pincében tárolják évek óta
Haramia
2024. január 31. 13:08
A DK-s troll elvtársat és társait a párt tanítja. Kicsit késő, de a remény haljon meg utoljára.. A baj, hogy a párt is rém hülyékből áll. Amolyan valóságtagadókból. Meg fűgondnokokból (gyepmester) és központi épülethőszabályozókból, hétköznapi nevükön fűtőkből. De van még területi megbízott is (seprűvégtámasztó), időjáráskutató (munkavédelmi szemüvegben az udvaron naphosszat eget kémlelő), stb. Mind hasznos ember. Iskolába jártak, talán, de ott se brillíroztak. Csupa rossz emlékeik vannak, ezért menekülnek előle, a felejtésbe, meg a söntésbe. Na most, ezeket elküldték egy hightech tanfolyamra, circa néhány hónapos volt, billentyűzetkezelőire, megmutatták nekik, hogy miként teljesedhetnek ki szellemileg kamatoztatva tudásukat. Papírjuk van róla, hogy mindenhez hozzászólhatnak, az se baj, ha nem értik, de ez demokratikus joguk. Mint ahogy hülyének lenni is az.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!