A Hamász beismerte: már négy magas rangú vezetőjét likvidálta az IDF

2023. november 26. 13:28

Egyikük a rakéták kilövéséért felelős egységek vezetője volt.

2023. november 26. 13:28
null

Az izraeli offenzíva során megölték a Gázai övezetet uraló Hamász iszlamista terrorszervezet négy parancsnokát, köztük a Gáza északi részéért felelős parancsnokot – jelentette be a Hamász fegyveres szárnya, az Izzedín el-Kasszám Brigádok. A Telegramon közzétett tájékoztatásban nem tértek ki arra, Ahmed al-Gandúr, Ajmán Szijám, a rakéták kilövéséért felelős egységek vezetője és két társuk mikor vesztették életüket.   

Az izraeli hadsereg Gandúrt és Szijámot is megemlítette a november 16-án kiadott közleményben, melyben egy, a Hamász vezetőit rejtő alagútrendszer elleni támadásról számoltak be, azt vetve az iszlamisták szemére, hogy eltitkolták a két parancsnok halálát.

(MTI)

Nyitókép: Illusztráció
Fotó: MTI/EPA/Haiszam Imad

 

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tommaso
2023. november 26. 19:59
Hullanak a féreg terroristák, ez jó hir a Világnak. Valszeg a háború után a MASZAT a Katarban Luxusban élő csúcsvezetőiket is levadássza majd. A cimük már megvan.
Héja
2023. november 26. 17:20
Kevés. Az összes gyilkos terrorista kiirtandó.
Phm045
2023. november 26. 16:34
Túltoltátok vazze, ez lett a következménye............nincs korántsem vége, mitöbb soha nem lesz vége, mindíg vadászni fognak rátok. Gideon kardja edition two
nemecsekerno_007
2023. november 26. 15:09
Legalább csökjen a Carbon Footprint.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!