Cápaészlelés miatt ürítettek ki egy strandot Franciaországban (VIDEÓ)

2023. július 23. 20:10

A mintegy két méter hosszú tengeri ragadozóra szombaton lettek figyelmesek vízimentők 50 méterre a parttól.

2023. július 23. 20:10
Cápa a francia tengerparton.

Kiürítették a dél-franciaországi Le Barcarés strandját cápaészlelés miatt – jelentette vasárnap a Sud Ouest című regionális lap.

A mintegy két méter hosszú tengeri ragadozóra szombaton lettek figyelmesek vízimentők 50 méterre a parttól. Az egyébként nyugodtan viselkedő cápa nem sokkal később elhagyta a térséget.

A fürdőzést azonban 14 és 15 óra között megtiltották.

Patrick Masanet, a Canet-en-Roussillon-i akvárium tudományos vezetője szerint egy kékcápáról lehetett szó. A France Bleu Roussillon regionális rádió tudósítása szerint ilyen állatokat gyakran látni nyaranta Spanyolország és Franciaország strandjai közelében.

(MTI)

A felvételt itt tudják megtekinteni:

(MTI)

Nyitókép: Twitter

 

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
need-info
2023. július 23. 21:53
Az óceánok, tengerek nem a mi terepünk. Jobb, ha 1 méternél mélyebben senki nem megy bele, bárhol, bármikor lehet cápa a környéken. Rengeteg cápatámadásos videót néztem az utóbbi időben és rengeteg kommentet olvastam. Nem éri meg szórakozni az élettel.
anegy_
2023. július 23. 20:32
Nyugodtan viselkedett a cápa, hát akkor megnyugodtam.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!