Ukrán légvédelmi rakéta maradványai csapódtak fehérorosz területre

2022. december 29. 13:23

Az első információk szerint nincsenek áldozatok.

2022. december 29. 13:23
null

Sajtóértesülések szerint fehérorosz területre csapódott egy rakéta, melyet egy ukrán Sz-300-as légvédelmi rendszer lőhetett ki, erről ír legalább is a Portfolio a fehérorosz breszti régió helyi Vkontakte-oldalain felbukkant információk alapján. Az első információk szerint áldozatok nincsenek. 

Úgy tudni, a rakétát a breszti régió Ivanovo körzetében, egy mezőn találták meg. Az első közzétett felvételek alapján egy Sz-300-as légvédelmi rakétarendszer által indított rakéta maradványai csapódtak be a mezőbe. A földbe csapódott maradványok a légvédelmi rakéta egykori hajtóművének a darabjai.

Egyelőre azt nem tudni, hogy a fehérorosz légvédelmi rendszerek lőtték-e le a rakétát, vagy az véletlen csapódott fehérorosz területre. Ezt még a minszki védelmi minisztérium vizsgálja.

Nyitókép: Twitter

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
5m007h 0p3ra70r
2022. december 29. 14:03
Ahol dolgoznak az ácsok, ott hullik a forgács.
fado
2022. december 29. 13:59
Ukrán provokáció
Sincero
2022. december 29. 13:55
Próbálkoznak az ukik, hátha valamelyik balek bekapja a horgot. A trükköt már Lengyelország felé is elsütötték.
Kofidisz Fapadopulosz visszatért
2022. december 29. 13:55
Milyen érdekes hogy a "szakértők" most rögtön felismerték milyen típusról van szó - és a fősodratú média rögtön le is közli - a múltkor nem ment ilyen gyorsan... Akkor sokáig orosz rakétának látták - a mandiner például kész tényként közölte - de biztos sötét volt, azért...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!