„Ez egy 189 napos horrorfilm” – Videóban jelentkezett be a Velencei Filmfesztivál nyitóestjén Zelenszkij

2022. szeptember 01. 07:08

Az ukrán elnök ezúttal a filmes világot szólította fel arra, hogy hallassa a hangját a háború kapcsán.

2022. szeptember 01. 07:08
null

Az államfő beszédében azt mondta, Oroszország Ukrajna ellen indított háborúja olyan, mint egy 189 napos horrorfilm. Továbbá felszólította a filmes világot, hogy

„Ez egy valós eseményeken alapuló dráma. Tragédia, robbanások, lövések és légiriadók. Egy horror, amely nem 120 perc, hanem 189 nap” – idézi az elnököt a Sky News.

Kép forrása: YouTube

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
feketepemete
2022. szeptember 01. 23:30
Ez az egész inkább egy valószerűtlen tragikomédia amiben elenszkij ugyanúgy szerepet játszik mint az előző életében, csak most az usa a forgatókönyvíró, mi meg európában asszisztálunk hozzá és közvetve ugyanúgy elszenvedői vagyunk mint az ukrán nép, de reméljük az oroszok lesznek a főszereplők és győzni fognak a végén, mégha most mindenki a gonosz szerepében tünteti is fel őket, persze ha az ukrán nép végre felébredne és elkergetné csak az usa és saját érdekeit képviselő elnöküket akkor előbb véget érhetne ez az egész...
Osztap Bender
2022. szeptember 01. 14:53
Ugye értitek már, miért nő folyamatosan az "antiszemitizmus"? -Nekünk jár az örök kárpótlás, jár a kivételes bánásmód, jár az ingyen fegyvert, jár az ingyen lőszert, jár az ingyen pénz, bojkottáljátok, fojtsátok meg ellenségeinket Dögöljetek bele utolsó pénzetekig, embereitekig a segítségbe, "ukrajna" dicsőségéért. - No és mit kapunk érte? - Ukrán lófaszt, nejlonba tekerve!
Nasi12
2022. szeptember 01. 11:47
Azért az ottani hallgatóság nem kezdö a filmes manipuláció terén. Egy zongorista hangverseny hallgatósága az persze más lenne. Legközelebb ott látjuk, az Albert hall -ban. Ha addig meg nem hall. Azt hittem a bejelentkezésével felszólít Izrael elítélésére aki most rakétákkal lövi egy független másik állam (sziria) területét, ahol egy megválasztott elnök van. Zongorázás nélkül választották meg. Embargót, szankciókat, világösszefogást, ENSZ bt -t stb sürgetve. De lehet, hogy ezt majd a zongoraversenyre tartogatja.
machet
2022. szeptember 01. 11:35
Hiszen ti írtátok a filmet,mocsok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!