Szlovák liberális lap: Orbán nem hős, hanem egy lúzer

2022. június 07. 10:50

Az SME szerint Orbán Viktor olyan az EU-ban, mint egy bemutatott középső ujj: egyedül van.

2022. június 07. 10:50
null

A liberális SME nevű szlovák lap nyomtatott kiadásában megjelent, „Nem hős, hanem egy lúzer” című véleménycikke szerint az olajembargó körüli táncot még meg lehetett indokolni Magyarország gazdasági érdekeivel, de amikor a megállapodás után a magyarok azzal álltak elő, hogy a szankciós listáról ki kell húzni Kirill pátriárkát is,

A lap szerin a lengyeleknél senki sem undorodik jobban attól, hogy Orbán Putyinnak udvarol. Elmondásuk szerint Magyarország így elveszíti a kulcsfontosságú szövetségesét, aki súlyt adott neki a Brüsszellel folytatott vitákban. Az Orbán-kormány ugyan produkálhat „propagandista badarságokat” arról, hogy mi mindent ért el a vezetője a szankciók tekintetében Magyarország érdekében, és hogyan ütötte ki Brüsszelt, de ez nem így van.

Nyitókép: MTI/Fischer Zoltán

Összesen 174 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2022. június 09. 18:26
ennyi szemét szomszéd politikus? nem véletlen! a pénzért mindent! de azért ti is szeretnétek egy ilyen lúzer vezért!
csato42
2022. június 09. 17:56
Már megint? Orbán egyedül van. Na ez a baj. Nincs több értelmes európai politikus.
Tobit
2022. június 09. 13:00
A balliberálisok legyenek bárhol a világon, Isten és vallás ellenesek,tagadók, így nem lehet csodálkozni a szlovák liberális lap írásán, véleményén. Inkább a vallás szabadságot szeretnék eltörölni, sem mint védelmezni. Nem beszélve az Orbán és Magyar gyűlöletről .
Felvidéki MAGYAR
2022. június 08. 16:29
A tótnál idiótább, tehetségtelenebb és ezért lúzerebb nép nincs! A rossz hír az, hogy ezek janicsárok egykori átvedlett magyarok! A világon senki, még a szlávok sem ismerik őket!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!