Tiszta Sztálingrád: csecsen csatajelenetek Mariupolból

2022. március 24. 12:20

A város még nem adta meg magát, heves harcok folynak a közösségi médiában terjedő felvételek szerint. Korábbi sajtóhírekkel szemben a csecsenek nem hagyták el Ukrajnát.

2022. március 24. 12:20
null

Bár még nem jelenthető ki, hogy Mariupol elesett, de a közösségi médiában keringő felvételek szerint az orosz és csecsen csapatok már a szétbombázott és apokaliptikus képeket mutató városban vannak. Korábbi sajtóhírekkel szemben tehát a csecsenek nem hagyták el Ukrajnát, hanem javában harcolnak.

Az egyik csecsen katonákat ábrázoló videó – amelyet először Ramzan Kadirov posztolt – első másodpercei kifejezetten a sztálingrádi csata az 1993-as filmen is ábrázolt jeleneteire is hajaznak.

Itt a felvétel:

Összehasonlításképpen pedig itt a film, a városi csatajelenetek a 20. és a 30. perc között láthatóak.

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
foldizs
2022. március 27. 18:58
Milyen népszerűek itt az Európa határait ostromló muszlim harcosok :)
erdei nyezega
2022. március 24. 19:23
jobb lett volna az azovinak ha megadja magát...még a háború előtt.......mer kadirov nem lesz ennyire elnéző!..és ahogy látom..........mariopul már putyiné!......
Paskai
2022. március 24. 16:30
Moszkovita senkik: itt van a hadseregetek! Taps!
APESZ72
2022. március 24. 15:12
Most akkor mégsem menekültek haza? Gyerekek kissé komolyabban kellene már venni a hiteles újságírást nem? Ennyi baromságot bárki összehord az első köpködőben. Ez nem szakmaiság, hanem amatőr kommentelgetés.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!