Listázná egy kínai egyetem az LMBTQ-hallgatóit

2021. augusztus 29. 11:12

Úgy tűnik, a Shanghaji Egyetem megkérte a dolgozóit, hogy listázzák az LMBTQ-hallgatóikat és írják meg, milyen a politikai álláspontjuk.

2021. augusztus 29. 11:12
null

A jól ismert kínai egyetem felkérte a dolgozóit, hogy készítsenek listát az LMBTQ-diákjaikról és számoljanak be a „lelkiállapotukról” – írta meg a The Guardian. A híroldal egy állítólagos belső irányelvre hivatkozik, amelyet mind a kínai, mind a külföldi közösségi média platformokon közzétettek.

A Sanghaji Egyetem nem erősítette meg, de nem is cáfolta az irányelvek hitelességét. A kiszivárgott dokumentumok riadalmat keltettek a fiatalokban,

miután az LMBTQ és feminista közösségeket támogató egyetemi csoportok és szervezetek ellen fellépett az egyetem.

A kérdőív a „vonatkozó követelményekre” hivatkozva kérte a dolgozókat, hogy „vizsgálják meg [és] kutassák fel” az LMBTQ-hallgatókat. Továbbá információkat kért a hallgatók lelki- és pszichológiai állapotáról is, beleértve a politikai állásfoglalásukat, a társas kapcsolataikat és a mentális egészségi állapotukat.

Nyitókép: A nyitókép illusztráció. Mandiner/Trenka Attila

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2021. augusztus 30. 14:13
Nagyon helyes! A közönséges nemi aberráltak nem hivalkodnak, a divatbuzikkal meg most már a picsába. Nem kell prályd nem kell a degenerált reklám.
pepita
2021. augusztus 30. 08:37
Végre egy ország ahol tesznek is a buzik , és buzi propaganda ellen ! Nem ártana nálunk is bevezetni ezt , legalább a hangadók ellen ., a hálószobában maradó buzik meg had éljék életüket .
Sincero
2021. augusztus 30. 04:28
Most már tudom, hogy miért nem akarják karácsonyék a Fudant. Eddig az volt az álláspont, hogy Büszke(ség) ország-világ előtt valakinek a homokosságát felvállalnia. Változott valami? A homoszexualitás a Büszkeség állapota a nyugati féltekén, míg a keletin a Szégyené. Most akkor homo-e avagy hetero a baloldali individuum?
-Zsolt-
2021. augusztus 30. 00:25
"A baloldali jogállamiság kimerül abban, hogy aki szerintük nem független, azt listázni kell." -Hollik István
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!