A professzor valósággal elvarázsolta a hallgatóit

2017. április 03. 15:24

A Biola Egyetem matematika professzora nem mindennapi előadást tartott a hallgatóinak.

2017. április 03. 15:24

Matthew Weathers matematikát oktat a Biola Egyetemen. A professzor legutóbb egy rendkívüli előadást tartott a hallgatóinak. Lézerkardozott, poénkodott és varászolt. Az egyetemisták pedig imádták! 

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
duzur
2017. április 05. 09:23
Kedves Mandiner, nem gyözöl elég gyakran beazonosítani engem?
A teremburáját
2017. április 04. 04:59
Azért nem ártana soha sem elfelejteni, hogy a tanulás az munka! A munkát is lehet élvezni, de a cél a tudás megszerzése. S az ritkán megy szórakozva, játszva, bár lehetséges, de nem folyamatosan. Egyetemi előadás közben is kell időnként lazítani, ahogy az alsósok sem bírnak 15-20 percnél tovább figyelni s akkor valamilyen lazító dolgot kell csináltatni velük. No, az egyetemisták sem mások, legfeljebb tovább bírják a figyelést. De minél monotonabb, szárazabb az előadás, annál rövidebb ideig. Fáradt aggyal meg nem lehet tanulni, ugyanis nem marad meg a tudnivaló, s így felesleges a. strapa. A jó előadó nem felolvas vagy háttal a teremnek rója a tele a táblát, hanem figyel a hallgatóságra és ha látja a fáradság első jeleit rajtuk, akkor lazit s pár percre pihenteti a társaságot. !
Nobozmeg
2017. április 03. 21:00
:))))
Korn
2017. április 03. 19:58
ceu?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!