Rasszista EU

2014. július 17. 07:38

Az Európai Unió parlamentjének történetében példátlan eset történt: elnöke nyíltan támogatott egy rasszista pártot.

2014. július 17. 07:38
Lovas István

Martin Schulz, az Európai Parlament szocialista elnöke lendületes, harcra buzdító videoüzenetét játszották le július 12-én Budapesten a Demokratikus Koalíció Ellenállás napja nevű, gyéren látogatott kormányellenes rendezvényén. »Húzzatok bele!« – rikkantotta negédesen kampfos üzenete bevezetőjében hivatala teljes méltóságával az elnök, s azzal a csattanóval fejezte be buzdítását magyar testvéreinek, hogy »Csabával és Péterrel, a Demokratikus Koalícióval Magyarország jobban jár«.

A DK két újsütetű brüsszeli embere, Molnár Csaba és Niedermüller Péter ugyan nem volt a cigányozási botrányban még az eddigieknél is jobban megroggyant Gyurcsány-féle politikai entitás emelvényre felkapaszkodó szónokainak sorában, de ott volt Schulz Mátyása (Eörsi, az Európa Tanács parlamentjének korábbi tagja), aki picit korábban az ATV-ben igazat adott a párt miskolci polgármesterjelöltjének abban, hogy van romabűnözés. Pásztor Albert 2009-ben ehhez még hozzátette, hogy a cigány kisebbséggel nem lehet együtt élnie a többségnek. E Schulz által felkonferált rendezvényen a DK rasszizmusa ellen tüntető aktivistákat bántalmaztak; egyiküket, a krétakörös Gulyás Mártont különösen jól elagyabugyálták, széttépve a DK-tól cigányozás helyett baloldali megoldásokat követelő tábláját.

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Eltünt
2014. július 17. 15:01
Schulz arcáról tükröződik a rosszindulat, és a gonoszság. Mit is mondanak? Nemcsak a szem, de az is a lélek tükre! Hát rajta, nem sok jót látok. Ha sokáig jelen vagy Európában, minden disznót megismersz. Az Európai Parlament érettségivel nem rendelkező elnöke (a tizenegyedik osztály után elbocsátották az iskolából, mert kétszer megbukott) hosszú ideig alárendeltnek érezte magát, mára azonban kisebbségi érzését a büszkeség váltotta föl; vitte valamire. Mégpedig iskolai végzettség nélkül, és azután, hogy első élettársa elhagyta, mert szünet nélkül részeg volt.
magnamater
2014. július 17. 11:08
Sok ezer bíróságon mondják ki naponta, ezzel a nővel,,ezzel a férfival nem lehet együtt élni, el kell válni, Mért nem kehet megérteni, századok óta mondják, írják róla, ezzel a néppel nem lehet együtt élni,lopnak, ölnek rabolnak,bűnözésből élnek, veszekednek, verekednek, fertelmesen viselkednek,ahol csak vannak, mindenütt gondot okoznak.Közös gondot közösen kell megoldani, kikell egy helyet nekik jelölni, kiderül majd, egymást el tudják e viselni
bini
2014. július 17. 11:07
Ki miért csodálkozik. Gyurcsány a Politika szinpadára lépve hatalmi mámorában mint egy elszabadult hajóágyú viselkedett. Egy Golem. Ha valaki azt hitte, hogy ez változni fog miután háttérbe szorúlt, vagyis visszavonta az EU és USA időlegesen nem fog egy ídő után visszatérni és ott folytattni ahol abbahagyta. Sulci nem tett mást, csak kimondta, hogy milyen elvárásaik vannak Magyarország írányában, vagyis kit és kiket akarnak látni a kormányrudnál. A pechük az, hogy a Magyar társadalom teljesen másképpen gondolja és ezt már másodjára a 2/3-os kormányzati felhatalmazással nyomatékosította. Egyszerüen nem ismerik a Magyar néplelket, mely igen toleráns és türelmes, de ha elszakad a cérna akkor makacs, mint az öszvér és végsőkik kiáll igazáért.
balbako_
2014. július 17. 11:00
Nem először. Az első Fico kormány idején is eltekintett a magyarfaló Slota, mint koalíciós társ ámokfutásaiba.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!