Danilov: Putyin saját Gulágról álmodozik

2023. január 22. 13:42

Az ukrán Nemzetbiztonsági és Védelmi Tanács titkára szerint egy „ukrán Sztálingrádra” van szüksége az orosz elnöknek.

2023. január 22. 13:42
null

Olekszij Danilov, az ukrán Nemzetbiztonsági és Védelmi Tanács titkára az Ukrajinszka Pravda egyik rovatában kifejtette: biztos abban, hogy Putyin most az ukrán front sebezhető területeit keresi.

Miről álmodozhat szerinte Putyin?

Mint az ukrán Védelmi Tanács titkára írta, az Ukrajna elleni háborúban Putyin bekerítésről, győzelmi parádéról, a mindenkori tábornoki címről és saját Gulagról is álmodozik.

Végső megoldásként a Debalceve-2 megismétlését akarja a legjobban felfokozott formában. Ezért a Valerij Geraszimov által képviselt hadsereg koncentrálja az erőforrásokat, tartalékokat vonnak be, helyreállítják a harcképességet és keresik az ukrán front legsebezhetőbb területeit – fejtette ki véleményét a tisztviselő.

Nyitókép: Mikhail Klimentyev / SPUTNIK / AFP

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zuriktodor
2023. január 23. 06:09
Az elmúlt 24 évben naponta készítettek anyagot arról, hogy Putyin mit gondol. Ezek általában valamilyen bestiális szándékot jeleztek. A feltételes mód használatával gyakorlatilag bármit leírhattak, aminek köze sincs a valósághoz. Egyetlen cél mentén készülnek ezek az anyagok: az oroszokat és Putyint démonizálni kell. Oroszország kincseire rettenetesen fáj a világ foga. Ez a gazdagság annyira vonzó, ha egy hatalom eléggé felszívja magát, rögtön nekiáll, hogy megszerezze. Így volt ez Napoleonnal, Hitlerrel és most az amerikaiak próbálkoznak. Mielőtt ész nélkül befalja az ember a propagandát érdemes végiggondolni, ki ellen fordul a hatalom, ha már külső ellenfele nincsen.
Igazszó
2023. január 22. 22:10
Szar hohol propaganda, cuckoldkonzi, mandineres buzik előadásában. Hazug is, szánalmas is.
fabulon a bőre őre
2023. január 22. 21:45
Debalcevei csata 2015.
Gyugyesz
2023. január 22. 16:16
Saját gulag. Hm. Ilyet szabad mondani? Ezzel nem relativizálja a holokauszt(trade mark)-ot?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!