Gyilkosság lehetett a Hős utcai lakástűz

2022. október 19. 19:55

Emberölés gyanújával nyomoz a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

2022. október 19. 19:55
null

Szerda délelőtt gyulladt ki egy lakás a fővárosban található Hős utcában, az oltás során a tűzoltók találták meg az ott lakó 67 éves asszony holttestét.

közölte a rendőrség.

A közleményük szerint a Budapesti Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett gyanúja miatt, szakértők bevonásával indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A nyitókép a tavaly történt Hős utcai gyilkosság során készült. Fotó: MTI/Mihadák Zoltán

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
AKissLaci
2022. október 20. 10:10
Az egy de gyönyörű környék! Pár éve végigsétáltam rajta, mert olcsó kalandtúrára szottyant kedvem. A nyolcvanas években is egy kibaszott putri volt - de akkor mintha egy fokkal jobban nézett volna ki. Tiszta Európa! Ide telepítenék libsiket - hadd szokják a diverzitást, meg a "kisebbségi kultúrát" a tetvek! Mellesleg egy lakástűz errefelé csak javítja a városképet.
nempolitizálok
2022. október 19. 21:00
Cigányok. Azok szokták rablógyilkosság után felgyújtani a lakást.
szodabár
2022. október 19. 20:26
Ezt most elrontották. Más esetben rágyújtották a lakást a tulajdonosra, aki a sérüléseibe csak a kórházban halt bele.
sersem4
2022. október 19. 20:21
Halalt okozo sulyos testisertes, amit onmaga serelmere kovetett el, hogy gyanuba hozzon egy artatlan fiatalt. Vagy esetleg otot-hatot. Csak azert, mert rasszista volt. Sima ugy.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!