Alekoszról szexpózt neveztek el

2011. május 12. 11:52

Kovi szerint a pornóiparban fogalommá lett a VV4 nyertese. Alekoszhoz a hanyatt fekvő, semmit sem tevő férfit hasonlítják a szakmában.

2011. május 12. 11:52

Feltűnt a pornóiparban az „Alekosz-póz” elnevezés. A biztonsági őrből lett valósághős neve alatt készült már egyedi görög saláta, vicces internetes rajzfilm, csajozós számítógépes játék, SMS-jelzőhang, sőt, egy hazai taxitársaság új szlogenje is a görög hős ihletésére született meg. Kovács „Kovi” István, a magyar felnőttfilmgyártás atyja, immár a pornó zsargonjába is beemelte Alekosz nevét.

„A pozitúra meghatározása a következő: hanyatt vágod magad és nem csinálsz semmit. Sajnos néha előfordul, hogy valaki passzívan viselkedik a forgatáson, és emiatt nehéz vele bármit kezdeni”
- közölte Kovi. „Természetesen ez a lehető legrosszabb, amit a szakmában tehet, ezért az én produkcióimban szigorúan tilos. Szerencsére eddig csak egyetlen esetben kellett egy színészemet figyelmeztetnem, hogy Alekosz-pózt alkalmazott az egyik jelenetben” – magyarázta.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!