Az HBO és George R. R. Martin fejleszt sorozatot Nnedi Okorafor könyvéből

2017. július 11. 07:02

Sorozat lesz Nnedi Okorafor World Fantasy-díjas regényéből, a Who Fears Death-ből. Ráadásul nem akárhol, hanem az HBO-n és az egyik executive producer George R. R. Martin lesz.

2017. július 11. 07:02

Sorozat készül Nnedi Okorafor Who Fears Death című könyvéből. A készítő az HBO lesz, az egyik executive producer pedig George R. R. Martin. A szerző Facebookon tette közzé a hírt, megjegyezve, hogy ez nem egy nap alatt történt, négy éve dolgoznak a megegyezésen.

A World Fantasy-díjas regény a posztapokaliptikus Szudánban játszódik, ahol a világosabb bőrű noruk elnyomják a sötétebb bőrű okekéket. Onyesonwu egy okeke nő lánya, akit egy noru férfi erőszakolt meg – egy olyan férfi, akinek mágikus képességei vannak. És ezekkel a képességekkel Onyesonwu is rendelkezik.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tatulus
2021. január 03. 05:43
Érdekes lenne egy olyan mű is, ahol a teljesen sötét bőrű onyonyuk elnyomják a világos, esetleg fehér bőrű nyonyonyukat! Aztán kiderül, hogy a nyonyonyuk egy onyonyuk által végzett génkísérlet során intelligensebbeké váltak, mint az onyonyuk! Aztán elkezdik oktatni az onyonyukat és kitör a világbéke! (tudom ettől egy liberális olvasó haja szála is az égnek ál!)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik