Énekelve ünnepelték John Williamset a Harvardon

2017. május 29. 12:26

Többek között a Star Wars, az Indiana Jones és a Cápa zenéinek a capella-feldolgozásaival köszöntötték John Williams zeneszerzőt a Harvardon.

2017. május 29. 12:26

Pamm-pamm-pa-pa-pa-pamm! A Din and Tonics diákszervezet kórusa köszöntötte a Harvardon John Williamset.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Propolisz
2017. június 01. 13:05
1. Javaslom nézz utána, ez volt a szokás. Amúgy temetésről és nem exhumálásról beszélek. Mozartot sosem exhumálták, hisz nem tudják hol van. 2. Ha eddig nem hatott rád J.W. zenéje, akkor nem hiszem, hogy általam fog.. de amúgy pl. Star Wars!
Bicska Maxi
2017. június 01. 13:05
az öreg zseniális , egyike a legnagyobbaknak ha nem a legnagyobb, sajna az ihlet már régen elhagyta
Propolisz
2017. június 01. 13:04
Abba az időben ez volt a szokás. II. József rendelete, amit nem sokkal később az új császár eltörölt. Pech, hogy Mozart ebben az időszakban halt meg. Mozart korán sem volt olyan szegény mint ahogy a legenda tartja, sőt! ...Amúgy John Williams-et hasonlítgatni Mozarthoz értelmetlen, inkább érdemes talán a nyugat európai kortárs szerzőkhöz. Azokhoz a "pc szerzőkhöz", akiknek a művei az ingerküszöböt sem éri el... mégis annyi pénzt kapnak mint amennyit Mozart sose.. Ellenben John Williams aki zseniális, megérdemli a sikert és a pénzt.
Rugo
2017. június 01. 13:04
A lényeg zsozsó - Spielberg milliárdjai.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik