Tartsatok ki!

2017. május 08. 16:14

A színezés is hosszabb ideig tart, mint számítottam, másfelől nem kalkuláltam bele, hogy egy ekkora volmenű anyagnál az egyes munkafázisok befejezése után is még mindig szükség van szerkesztésre, kis hülye dolgok javítására.

2017. május 08. 16:14
Csepella Olivér
Facebook

Kedves Támogatók és Érdeklődők!

Először elkezdtem szégyellni magam, hogy még mindig nem készültem el, aztán azért, mert nem írtam semmit, aztán nem írtam semmit, mert szégyelltem magam, és így tovább. Bocsánat, hogy eltűntem, továbbra is minden nap a könyvön dolgozom.

A színezés is hosszabb ideig tart, mint számítottam, másfelől nem kalkuláltam bele, hogy egy ekkora volmenű anyagnál az egyes munkafázisok befejezése után is még mindig szükség van szerkesztésre, kis hülye dolgok javítására. És igen, mindemellett reteklassú vagyok. Nagyon remélem, hogy a képregény minősége némileg kiengesztel az őrült csúszásért. Nem merek konkrét dátumot írni, de igyekszem a lehető leghamarabb kiadni a kezemből, és jelentkezem, amint nyomdába kerülünk. A blogot feltöltöttem, és töltöm a lehető legspoiler-mentesebb tartalmakkal. Tartsatok ki!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik