Itt a Mandiner.sci-fi második olvasói felmérése

2017. április 24. 14:27

Egy éve nyár elején megkérdeztük olvasóinkat arról, hogy mit gondolnak az akkor hamarosan első szülinapját ünneplő oldalról. Most egy második, kibővített kérdéssorral jelentkezünk, amivel már nem csak az oldalról magáról, hanem a hazai fantasztikum olvasótáboráról is szeretnénk képet alkotni. A hét végéig várjuk a válaszokat.

2017. április 24. 14:27

Tavaly júniusban összeraktunk egy kérdéssort az oldal működésével kapcsolatban, az olvasói szokásokkal kapcsolatban, a válaszokból pedig később cikket is írtunk. Idén ennél egy kicsit nagyobb dologra vállalkoztunk: amellett, hogy a Mandiner.sci-fivel kapcsolatban teszünk fel a kérdéseket, arra is kíváncsiak vagyunk, hogy olvasóink mit és hogyan olvasnak a fantasztikumon belül és kívül. A felmérést vasárnap éjfélkor zárjuk le, addig várjuk tehát a válaszokat. Mivel a felmérés teljesen anonim, arra is rá mertünk kérdezni például, hogy torrenteztek-e: reméljük, hogy az őszinte válaszokkal képet tudunk alkotni arról, hogy mennyire elterjedt jelenség ez itthon. Emellett itt kell szót ejtenünk arról is, hogy az adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, viszont a tavalyihoz hasonló cikket fogunk írni belőle.

*

*

Kövess minket Facebookon és Molyon, olvasd el e-könyvünket a hazai fantasztikum helyzetéről.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hzte90
2017. május 01. 12:42
Mi ez a nembináris marhaság, legalább itt ne terjesszük ezt a libsi agymenést. Mindenesetre tényleg több cikknek kellene megjelennie a sci-fi-n
Gyéressy Károly
2017. május 01. 12:42
Ki a fasz vagy te, hogy elmondod, ki hova menjen? Szopogasd a nem bináris párod akármilyét!
Gyéressy Károly
2017. május 01. 12:41
Kívánok neked is, meg a mandisoknak nem bináris párt! Beteg elmék őrülete!
Gyéressy Károly
2017. május 01. 12:41
Az első kérdésig jutottam: Neme: férfi, nő, nem bináris. Elmegy a p.csába a mandi!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik