Antológiával is megünneplik a Star Wars-évfordulót

2017. április 07. 20:38

Az első Star Wars-film, az Egy új remény megjelenésének negyvenedik évfordulójára egy negyven művet számláló antológiát ad ki a Del Rey Books. A kötet címe Star Wars: From A Certain Point Of View lesz, és az első film mellékkaraktereinek és helyszíneinek háttértörténetébe enged majd némi bepillantást.

2017. április 07. 20:38

Idén lesz negyven éve, hogy bemutatták a mozikban George Lucas Star Wars című moziját, ami a film trilógiává, majd franchise-zá bővülése óta Egy új remény címen fut. A jeles alkalomra a Del Rey Books is készül, még pedig egy negyven novellát felsorakoztató antológiával, amelyben az első film ismeretlen fura alakjaira, hőseire és gonoszaira, illetve a helyszínek háttértörténetére vetnének némi refektorfényt. A bejelentés szerint például meg fogjuk ismerni azokat a rohamosztagosokat, akik nem igazán találták meg a droidokat, akiket kerestek.

Az októberben megjelenő kötet címe Star Wars: From A Certain Point Of View lesz, és az eddig bejelentett írók között ott van például Ken Liu, Nnedi Okorafor, Daniel José Older és Chuck Wendig. Az írok mind ingyen vállalták a felkérést, a honoráriumukat a First Book jótékonyági szervezetnek ajánlották fel. Ilyen lesz a kötet borítója:

Kapcsolódó cikkek

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik