34. Képregénybörze

Vasárnap tartják a Tavaszi Képregénybörzét

2017. március 17. 11:36

Macskás képregényantológia, a Logan című film alapjául szolgáló képregény, új Pókember, Batman, Walking Dead és egy sor másik mű debütál március 19-én vasárnap a Tavaszi Képregénybörzén a Kispesti Művelődési Házban. A nehezen beszerezhető Polgárháború-képregényeket például egybefűzve adja most ki újra a Kingpin Kiadó.

Március 19-én vasárnap tíztől várják a képregényrajongókat és a téma iránt érdeklődőket a Tavaszi Képregénybörzére, amire több kiadó is újdonságokkal készült. A börzét a Kispesti Művelődési Házban tartják, a hármas metró végállomásától nem messze, a belépő ötszáz forint.

A Kingpin Kiadó például új The Walking Dead- Dampyr-, Pókember-, Marvel+- és Batman-füzetei mellett itt mutatja be a Logan című film alapját adó Old Man Logan képregény magyar kiadását, ami egyben a Mega Marvel-sorozat kezdete is. A kiadó újranyomta egybefűzve a Marvel Polgárháborúját is, 180 oldalon, de a korábbi extra történetek nélkül.

Szintén itt debütál 5Panels alkotócsoport vadi új, CSKA címre hallgató antologiája, ami a macskákról szól 144 oldalon, különböző műfajú történetekben. „A kötet műfajilag teljesen vegyes, a krimi, fantasy és a horror történetek mellett a posztapokaliptikus és humoros sztorik egyaránt megtalálhatóak benne” – írja a kilencedik.hu. Ilyen szép a borítója:

A bejegyzés trackback címe: http://sci-fi.mandiner.hu/trackback/29226