Kong: Koponya-sziget – A király visszatért…

2017. március 09. 05:54

Manapság, amikor már mindent láttunk a vásznon, amit látni lehet, és azt is legalább tízszer, ritkán tudom ilyen bizonyossággal kijelenteni: ki fogsz esni a székből.

2017. március 09. 05:54
Rusznyák Csaba

Szóval: a Kong expozíciója a vietnami háborús háttérrel együtt valami egészen elképesztő, és ami mindaddig jó benne, abban azután sem kell csalódni. Míg a három évvel ezelőtti Godzilla talán ha összességében negyedórányi szörnyakcióval szolgált, itt, miután beindul a cselekmény, túlzás nélkül nem telik el úgy öt perc, hogy ne történne a vásznon valami hatalmas, ami ráadásul helyenként még félelmetes, sőt horrorisztikus is: végeláthatatlanul tombol a szörnyorgia (bár az említett helikopteres csörtét sosem sikerül felülmúlni).

Ha ennyi neked elég (és hát miért is ne lenne, elvégre mit várjon az ember egy óriásszörnyes kalandtól?), akár ne is olvass tovább, nem célom elvenni a kedved – meg fogod kapni, amire vágysz.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik