Star Wars-kiállítás nyílik csütörtökön Gazdagréten

2017. február 27. 15:24

Március másodikán Star Wars-kiállítás nyílik a Gazdagréti Közösségi Házban: Szabó István saját kezűleg készített Star Wars makettjei lesznek láthatók, illetve különböző berendezett diorámák, terepasztalok mellett olyan ereklyék, régi poszterek kerülnek kiállításra, amit eddig máshol nem nagyon láthatott a nagyközönség.

2017. február 27. 15:24

Lenke néni és Taki bácsi csak tátja a száját, úgy masíroz be a Galaktikus Birodalom Gazdagrétre: a legendás Szomszédok teleregény által halhatatlanná tett szomszédságáúban ugyanis Star Wars-kiállítás nyílik csütörtökön. A Törökugrató utcai Gazdagréti Közösségi Házba Szabó István Star Wars-ereklyéinek gyűjteménye érkezik egy hétre.

Ezt ígéri a program leírása: „A nagyszabású Stear Wars rajongói kiállításon Szabó István saját kezűleg készített Star Wars makettjei láthatók, majd különböző berendezett diorámák, terepasztalok mellett, valamint olyan ereklyék, régi poszterek, képregények lesznek megtekinthetőek, amik máshol eddig nem kaptak publicitást.

Ez pedig a plakát:

Ennek nyomán pedig nem tudjuk nem felidézni a legjobb Szomszédok-Star Wars mashupot, a Galaktikus Szomszédokat:

Kapcsolódó cikkek

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik