Itt van négy perc az új Alienből

2017. február 23. 09:56

Felkerült a netre egy négy perces prológus az Alien: Covenanthoz, amit Ridley Scott rendezett.

2017. február 23. 09:56

Május közepén debütál a mozikban a legújabb Alien-film, az Alien: Covenant, amit Ridley Scott rendezett. A négy perces videóban bemutatják a hajó csapatát.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
anaphylaxiás sokk
2017. február 28. 21:23
Sokáig alien Ridley Scott!!
egysegelem
2017. február 26. 11:36
igen, de ezek nem remake-k, a remake az ujraforgatasa (esetleg kis valtoztatassal) az eredetinek, ezek mas filmek, a rovid haju csak nem Ripley, de nyilvan azert olyan a haja, hogy eszedbe jusson, ahogy a fenyek, az ebedlo, retro hangulata van, de nem jon at igazabol, az eredeti Alien arrol szol, hogy urkamionosok bandukolnak hazafele amikor segelyhivas erkezik, es nagyon realisztikus, hiteles retrofuture kornyezetben abrazoltak, ezek telepesek, egy modern kori Mayflower indulotortenet, viszont ezek a szereplok inkabb olyanok mintha a Big Brother valogasat latnam, sok az utalas az Alienre, de nem hiteles ez a prolog
gabor7th
2017. február 26. 11:35
Sikerült a film legkevésbé érdekes 4 percét kiadni, amiből valószínű ki lesz vágva a mozis változatban kettő.
3M..
2017. február 25. 18:10
Talán a legjobb sorozat számomra ami valaha készült. Nagyon várom az új epizódot. Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik