Star Wars

Carrie Fisher 1990-ben Magyarországon járt, de nem tudjuk, miért

2017. január 24. 13:02

Elárverezik Carrie Fisher útlevelét, amiben szerepel egy magyar vízum is 1990. június 12-i keltezéssel. A tavaly év végén elhunyt színésznő Parassapusztánál lépett be az országba, de egyelőre nem tudni, hogy miért járt itt. Önök tudnak valamit Leia hercegnő magyarországi látogatásáról?

A 444 és az Index is megírta, hogy csinos magyar vízumra bukkantak Carrie Fisher kalapács alá kerülő útlevelében. A vízum szerint a tavaly elhunyt színésznő – akit a világ leginkább a Star Wars nyomán Leia hercegnőként ismer – Parassapusztánál lépte át a határt Csehszlovákia felől 1990. június 12-én, egy hónapos magánútra szóló vízummal, ami júlis 12-én járt le.

Azt egyelőre azonban senki sem tudja, hogy miért járt a színésznő Magyarországon, úgyhogy a kollégákkal együtt mi is olvasóinkhoz fordulunk: ha tudnak valamit Carrie Fisher magyarországi látogatásáról, jelentkezzenek Facebookon, vagy levélben a pinter.bence@mandiner.hu címen.

Javítás

Ez a cikk korábban azt állította, hogy Carrie Fisher űtlevele alapján 1990. július 12-én lépett Magyarországra, de az valójában a vízum lejáratának időpontja. Köszönjük az észrevételt.

A bejegyzés trackback címe: http://sci-fi.mandiner.hu/trackback/28000