Visszatérnek

James Cameron és Tim Miller rebootolja a Terminátort

2017. január 23. 07:55

Úgy tűnik, Hollywood végleg kifogyott az ötletekből: James Cameron vezetésével, Tim Miller rendezésében rebootolják a Terminátort. Vagy pontosabban lezárják. Cameron még viszonylag ismeretlen rendezőként aprópénzért adta el a hatalmas sikert hozó film jogait 1984-ben, amelyek most, harmincöt év elteltével szállnak majd vissza rá.

Új Terminátor-film jöhet, miután 2019-ben visszaszállnak a jogok James Cameronra: az új film rendezésére Cameron Tim Millert, a Deadpool rendezőjét szemelte ki. Cameron 1984-ben egy dollárért adta el a történet szerzői jogait. A film aztán hatalmas siker lett, Cameron pedig még a második film készítésében vett részt, azóta viszont nem volt köze a folytatásokhoz és a sorozathoz.

2019-ben azonban visszaszállnak a film jogai a közben híressé vált rendezőre, aki azonban le van kötve az Avatar-folytatások rendezésével, ezért keres másik rendezőt. A Deadline híre szerint egyelőre nem biztos, hogy milyen lesz az új film: lehet, hogy reboot, de az is lehet, hogy lezárás lesz, ami az utolsó Cameron által rendezett film után veszi fel a történet fonalát.

A bejegyzés trackback címe: http://sci-fi.mandiner.hu/trackback/27966