Tovább csúszik a Star Trek Discovery

2017. január 19. 09:44

Ismét nem tudni, mikor debütál az új Star Trek sorozat, a Discovery; viszont kiderült, hogy szerepelni fog benne Spock apja is, akit a Gothamből ismert James Frain fog játszani. Nagy a kavarc a sorozat körül, hiszen az első bejelentés alapján ebben a hónapban kellett volna debütálnia, de közben a showrunner is otthagyta a produkciót.

2017. január 19. 09:44

Tovább csúszik a Star Trek Discovery: ismét nincs fix dátuma a premiernek. Az eredeti tervek szerint ebben a hónapban kellett volna indulnia, aztán elcsúsztatták. Közben a showrunner Bryan Fuller is otthagyta a projektet; aztán mégis lett dátuma a premiernek: májusra ígérték. Most megint nem tudni, mikor fogjuk látni az első részt, ha látjuk valaha egyáltalán – írja az io9.

Emellett kiderült, hogy Spock apja, a vulkáni Sarek is szerepelni fog a sorozatban, akit James Frain (Gotham, Sötét árvák) fog alakítani. Arról már korábban is tudni lehetett, hogy Spock ember anyja is szerepelni fog, szóval ha valaha lesz ebből a sorozatból valami, akkor lesz benne egy kis románc, az biztos.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fogd a pénzt és kuss
2017. január 19. 21:34
:-) igen, de különböző fajok, különböző nemű egyedei!:-) szegény roddenberry, ha tudná, hogy genderfaszságot próbálnak csinálni az életművéből...
abcdef
2017. január 19. 19:32
"Nagy a kavarc a sorozat körül" A "kavarc" az egy magyar szó?
Bombur
2017. január 19. 19:23
Ebben a sorozatban különböző fajok kúrtak egymással és az zavar, hogy az egyik karakter homokos?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik