Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

Star Trek
2017. január 19. 09:44

Ismét nem tudni, mikor debütál az új Star Trek sorozat, a Discovery; viszont kiderült, hogy szerepelni fog benne Spock apja is, akit a Gothamből ismert James Frain fog játszani. Nagy a kavarc a sorozat körül, hiszen az első bejelentés alapján ebben a hónapban kellett volna debütálnia, de közben a showrunner is otthagyta a produkciót.

Tovább csúszik a Star Trek Discovery: ismét nincs fix dátuma a premiernek. Az eredeti tervek szerint ebben a hónapban kellett volna indulnia, aztán elcsúsztatták. Közben a showrunner Bryan Fuller is otthagyta a projektet; aztán mégis lett dátuma a premiernek: májusra ígérték. Most megint nem tudni, mikor fogjuk látni az első részt, ha látjuk valaha egyáltalán – írja az io9.

Emellett kiderült, hogy Spock apja, a vulkáni Sarek is szerepelni fog a sorozatban, akit James Frain (Gotham, Sötét árvák) fog alakítani. Arról már korábban is tudni lehetett, hogy Spock ember anyja is szerepelni fog, szóval ha valaha lesz ebből a sorozatból valami, akkor lesz benne egy kis románc, az biztos.

A bejegyzés trackback címe: http://sci-fi.mandiner.hu/trackback/27910


Összesen 4 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó