Fantasy

George R. R. Martin: Idén megjelenhet a The Winds of Winter

2017. január 13. 07:39

Blogbejegyzése alatti kommentben George R. R. Martin, a Trónok harca című sorozat alapját adó A tűz és jég dala-ciklus szerzője azt írta, hogy reményei szerint idén végre tényleg megjelenhet a hatodik könyv. Rögtön hozzátette, hogy tavaly év elején is ezt gondolta, szóval ez továbbra sem jelent semmit. Közben a sorozat már leelőzte a könyvet.

Tavaly év elején írtunk róla, hogy George R. R. Martin szerint akár 2016-ban megjelenhet a A tűz és jég dala-ciklus hatodik könyve, a The Winds of Winter – aztán nem így lett. Most egy kommentelő kérdezett rá a szerző blogján, hogy mi a helyzet. Martin azt írta, hogy haladt a történettel, és most azt gondolja, hogy idén tényleg meg fog jelenni. Rögtön hozzátette ő is, hogy tavaly is ezt gondolta, szóval ez nem jelent semmit.

Az epikus méretű és elképesztően népszerű fantasy könyvciklusból készült még népszerűbb tévésorozat időközben lehagyta a könyvet, szóval most már olyan dolgok történnek a tévéképernyőn, amelyekről a könyvekben nem nagyon volt szó. A könyvsorozat rajongói pedig tavaly ünnepelhették a huszadik évfordulóját annak, hogy még mindig nem tudják, mi az egész történet vége.

A bejegyzés trackback címe: http://sci-fi.mandiner.hu/trackback/27749