Star Wars

Leiának fontos szerepe lett volna a kilencedik Star Warsban

2017. január 6. 11:09

Mi lesz Leia hercegnővel Carrie Fisher váratlan halála után? A Star Wars nyolcadik epizódjához minden jelenetet leforgattak már Fisherrel, de a hírek szerint a kilencedikben is nagy szerepe lett volna a karakternek. Képernyőn kívül hal meg az ikonikus karakter? Vagy visszahozzák számítógéppel animálva? A Hollywood Reporter szerint hamarosan összeül a gyászoló válságstáb.

Carrie Fisher váratlan halála komoly hatással lehet a Star Wars-saga kilencedik epizódjára. A Hollywood Reporter szerint két fontos jelenete lett volna a színésznő által megformált Leia hercegnőnek a következő két filmben: az egyik a találkozás testvérével, a Mark Hamill által játszott Luke-kal, a másik pedig szintén egy találkozás a fiával, a sith lovag Kylo Rennel. A nyolcadik részhez minden jelenetet leforgattak, ezek között lehetett valószínűleg az előbbi.

A hírek szerint Colin Trevorrow, a kilencedik epizód rendezője a jövő héten utazik Los Angelesbe, hogy megtárgyalják Fisher váratlan halálának kezelését a Lucasfilmet vezető Kathleen Kennedyvel. Az egyik megoldás, hogy kiírják Leia hercegnő karakterét a filmből, akár úgy, hogy képernyőn kivül hal meg, vagy úgy, hogy valamiért nem lesz jelen. A másik opció a Zsivány Egyes útja, amelyben számítógépes animációval keltették életre a Tarkint játszó, 1994-ben elhunyt Peter Cushingot.

A megoldás kiötlésére van ideje a felelősöknek, hiszen a 2019-re ütemezett film forgatása csak 2018 elején kezdődik meg, egyelőre pedig a forgatókönyvön dolgoznak.

A bejegyzés trackback címe: http://sci-fi.mandiner.hu/trackback/27606