Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2017. január 5. 08:55

Drónok, atomenergiával hajtott gyorsvasút a Bering-szoros fölött, szuperfejlett földvájó gépek, fotonmeghajtású csillagközi űrhajók: így képzelték el 2017-et a hatvanas években egy szovjet diafilmen. Feltűnik egy videofonnal és konyhával felszerelt lakás is, és a gonosz imperialisták által keltett vihartól is meg kell menteni egy várost.

A Paleofuture blog hívta fel a figyelmet egy internetre feltöltött, hatvanas években készült szovjet diafilmre, ami a 2017-es évet képzelte el. Van itt atomenergiával hajtott vonat, fotonmeghajtású űrhajó és automatizált konyha és videótelefon is. Az összes diáért érdemes átkattintani a Paleofuture-re, de a Moscow Times is fordított a diákból.

A bejegyzés trackback címe: http://sci-fi.mandiner.hu/trackback/27557


Összesen 26 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerintZsir :) viszont felhaborito opportunizmus hogy azt gondoltak, hogy 2017-ben letezni fog meg imperializmus!


liberális demokrata és szocialista kormányunk lenne, elvtárs?


Sőt, Vezérünk ma is a gonosz imperialistáktól védi a hazánkat.

Válaszok:
GyulaTamas | 2017. január 5. 10:55

Ezzel szemben nálunk árfolyamgáttal, devizásmentőcsomagga kilakoltatott devizahitelesek menekülnek tömegével Nyugatra, Romániába, sőt vannak, akik Afrikába.

Romániában a politikai osztály a hitelfelvétel napján érvényes árfolyammal lejesítette a devizahiteleket és érdekes módon a bankok zokszó nélkül elfogadták.

Hát nem érdekes?

Válaszok:
a_Kánya | 2017. január 5. 15:15

"A lakásdizájnt elég jól eltalálták."

Meg ezt is:
https://uploads.disquscdn.com/..

Válaszok:
zöldremény | 2017. január 5. 11:51

De ő jó imperialista. Nemzeti burzsoá. A gond a gonosz imperialistákkal van, akik el akarják tiporni édes hazánkat.Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó