A felfedezésről fog szólni az új Star Trek-sorozat

2016. július 24. 08:58

Star Trek Discovery lesz a címe a franchise új sorozatának, amely a showrunner szerint nem epizodikus lesz, mint az eddigiek, de az elsődleges univerzumban játszódik majd.

2016. július 24. 08:58

Bryan Fuller a legizgalmasabb dolgokon munkálkodik most, az Amerikai istenek mellett ugyanis ő felel az új Star Trek-sorozatért is, amiről most kiderült, hogy a Discovery, azaz Felfedezés címet viseli, és nem az új filmek univerzumában, hanem az elsődleges univerzumban játszódik. Fuller a San Diego Comic Conon a Blastr szerint elmondta: az új sorozat nem epizodikus lesz, hanem regényszerű történeteket fog elmesélni, bármit is jelentsen ez.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
crydog
2016. július 26. 17:56
Zulu esetében igaz a mondás hogy a váratlan hazatérés mindig nagy szopás..:D
fogd a pénzt és kuss
2016. július 24. 22:50
Az milyen király volt mikor Zulu találkozik a feleségével , meg a gyerekekkel :-) Azt remélem h nem fogják mejd félbehagyni mint a utolsó sorozatot. Nagyon várom!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik