Szabad a fejlevágás: R-besorolást kap a Wolverine 3

2016. február 25. 11:35

Beváltak a jóslatok: a Deadpool sikere után R besorolással érkezik a következő Wolverine-film; illetve a Batman v Superman is kap majd egy felnőtteknek szóló rendezői változatot. A Wolverine egyébként Mark Millar rendkívül erőszakos Old Man Logan című képregénye alapján készül majd el.

2016. február 25. 11:35

Immár biztos: tizenhét éven felülieknek szóló film lesz a harmadik Wolverine-, avagy Farkas-mozi – írja a Blastr. Az egyik legnépszerűbb X-Men legújabb filmadaptációhoz Mark Millar (Kick-Ass, Civil War, Kingsman) 2008-as Old Man Logan történetéből veszik majd az inspirációt. A történet a jövőben játszódik: a Marvel szupergonoszai összefogtak, megölték a hősök nagy részét, aztán átvették az irányítást Amerika fölött. A címszereplő Hugh Jackman mellett a filmben állítólag Patrick Stewart is visszatér majd X Professzor szerepében.

Az R-besorolású, felnőttekre szabott képregényfilmek várható elszaporodásáról már mi is beszámoltunk a Deadpool sikere kapcsán. Ebbe a trendbe illeszkedik az a hír is, hogy a Batman v Superman várhatóan kapni fog egy olyan rendezői változatot a DVD-megjelenésre, ami R-besorolású lesz. Ez ugye a gyakorlatban vért, káromkodást és szexet jelent, ami a Wolverine-filmek esetében már nagyon hiányzott a képregénykarakter nyersessége és erőszakossága miatt, a Batman v Supermanen viszont nem tudjuk, mennyit fog dobni.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kuwiq
2016. február 26. 14:54
Végre egy kis értelmetlen erőszak meg erőszakos szex, ez mennyire hiányzott, de télleg! Az ISIS harcosok pedig majd megnézik, és meg lesznek győződve, hogy nyugati dokumentumfilmet látnak az amerikai hétköznapokról.
Maddox
2016. február 26. 11:27
Vagy egyszerűen csak dilettáns vadbarom volt a fordító, és lövése nem volt a témáról. Se arról, hogy mi az a rozsomák, se arról, hogy Rozsomák néven vagy két évtizede futott már képregényben a karakter.
egysegelem
2016. február 26. 11:27
Azt tudja valaki a wolverinebol hogy lett farkas? https://goo.gl/Q3F9Qn Ez az allat a wolverine, hasonlit ez egy farkashoz vazze? :D
ProfWilliam
2016. február 26. 11:04
Még így is jobban jártunk, mintha magyar keresztségben a Torkosborz nevet kapta volna. :) A fordítás meg: Gondolom annak idején úgy gondolták hogy Farkas szót többen ismerik mint a Rozsomákot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik