Ez a Csillagok háborúja – Egy új remény remake-je

2015. december 17. 17:12

Na, melyik Csillagok háborúja film története ez? Igen, az 1977-es Új reményé. Viszont a 2015-ös Ébredő erő forgatókönyve is pont ugyanez.

2015. december 17. 17:12
Sarkadi Zsolt
Sarkadi Zsolt
444

Aki teheti, kerülje el az Ébredő erő című filmet.

Nem mintha olyan rossz lenne, egyszerűen csak teljesen szükségtelen. Az egyetlen oka a film elkészültének az, hogy tényleg iszonyatos mennyiségű pénzt le lehet húzni a Csillagok háborúja sorozat futtatásából. A mozijegy árát pedig tényleg sok millió értelmesebb dologra el lehet költeni, mint arra, hogy megnézzük egy remake-et az Új reményből, amiben csak egy nagyon kicsit variálták meg az eredeti forgatókönyvet. Persze a ma készülő mozifilmek jelentős része pontosan ugyanennyit (vagy még ennél is kevesebbet) tud, az Ébredő erőtől viszont már a nagy hájp miatt is ösztönösen többet várna az ember.

Erről a filmről nemhogy évek vagy hónapok múlva nem fogunk beszélni, de azután se nagyon, hogy kijöttünk a moziteremből.

Ezen még az is segítene, ha a film annyira rossz lenne, hogy utána órákig lehetne sorolni, mit rontottak el benne. De erről sincs szó. Se nem kimagaslóan jó, se nem kimagaslóan rossz. A forgatókönyv akciódús, a látvány remek, jó a díszlet, és a fiatal színészek is jól mozognak a szerepükben. Ennyi.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik