Minden Star Wars-kaját megfőzött a 24.hu

2015. december 15. 08:40

Esetleg egy jó Star Wars-libamáj, vagy PEZ-cukorka köretnek jöhet? Minden marketingterméket megvett és megfőzött a 24.hu.

2015. december 15. 08:40

A 24.hu munkatársai összeszedték az összes Star Wars-szal marketingelt élelmiszert, és megpróbáltak alkotni belőle valamit. A főétel körete péládul PEZ-cukorka lett.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2016. augusztus 12. 11:37
Ennyire nem történik semmi hírértékű a világban?
mákgubó negyedszer
2015. december 21. 18:12
De. Előkerült a feleséged, a gázóra leolvasó kidobta...)))))))))))))))
Akitlosz
2015. december 18. 23:14
Amennyi eszük van. Jellemző rájuk. Ez is fizetett reklám főzés volt
kurbitalis
2015. december 18. 23:13
Kezdjük azon, hogy már nincs magyar film, csak gagyi amerikai szar utánzat, s a legtöbb vagy közvetlenül, vagy közvetve ugyanazt a témát érinti. Alig hiszem, hogy a legtöbb szereplő megállná a helyét színpadon is. A Csinibaba film megértéséhez talán ismerned kellene azt a korszakot, amiről szól. Magyar pénzből, magyarokról, magyaroknak, magyar filmet, magyar színészekkel! Ami itt folyik, főleg a filmiparban az szabályos kultúracsere. Kezdjük ott, hogy már nincs filmművészet, csak filmipar. Ha egy alkotás legfontosabb szempontja, hogy hány milliárdot kereshetnek rajta, akkor az megöli a művészetet. Jobb kultúrákban az ilyen gagyi szarokat, mint ez a filmipar végtermék, azért dobták piacra, hogy legyen pénz az értékesebbre, a magas kultúrára, magas művészetre, aminek kisebb a nézőközönsége, de sokkal nagyobb az értéke.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik