Vasember felfedezi az egész világot – Képregényhírek

2015. október 30. 15:03

Az elmúlt héten több díjat kiosztottak, a Marvel újabb sorozatokat jelentett be és kiderült: jelentősen bővülni fog a Millarworld repertoárja. Képregény kategóriában Emily Carrol nyert a Through the Woods című munkájával; a kanadai Joe Shuster-díjat többek között a Scott Pilgrim alkotója, Bryan Lee O'Malley kapta.

2015. október 30. 15:03
Admin

Elhuny Murphy Anderson

A képregények Ezüst Korának kiemelkedő művésze 89 évesen hunyt el. Anderson elsősorban a DC-nek dolgozott, egyik leghíresebb munkája Zatanna karaktere volt, akinek a megalkotásában is részt vett. (CBR

Bővül a Millarworld

Mark Millar számtalan új sorozatot jelentett be, amelyek több különböző kiadónál fognak megjelenni. A Marvel ICON imprintjéhez érkezik az Empress, ami egy űropera lesz. Folytatódik az eredetileg az Image-nél megjelenő Chrononauts és Jupiter's Circle is, továbbá legalább két még névtelen projektre lehet számítani, az egyiken Greg Capullóval, a másikon pedig Jae Lee-vel fog dolgozni Millar. Ezeken kívül még Millar bejelentette, hogy folytatódik a Hit-Girl is, azonban nem ő lesz az írója. (ComicBook.com

Kiosztották a 2015-ös Joe Shuster-díjakat

A kanadai képregényalkotókat díjazni hivatott Joe Shuster Awards nyerteseit múlt vasárnap jelentették be. Díjat kapott többek között a Scott Pilgrim sorozat alkotója, Bryan Lee O'Malley (Seconds című képregényéért) és Adrian Alphona a Ms. Marvel rajzolója is. A díjazottak teljes listáját a Comic Book Resoruceson olvashatjátok. (CBR)

Kiosztották a British Fantasy díjakat

Képregény kategóriában Emily Carrol nyert a Through the Woods című munkájával. (io9

Marvel 

Új sorozatokat jelentett be a Marvel

Bár még az eddig bejelentettek közül sem jelent meg minden (a legtöbben a Miles Morales főszereplésével induló új Spider-Mant hiányolják), a cég újabb öt sorozatot jelentett be. Az International Iron Mant Brian Michael Bendis fogja írni (ő többek között a nálunk is megjelenő New Avengers és Daredevil írója volt), az illusztrátor pedid Alex Maleev lesz, aki már többször dolgozott Bendis-szel (pl. a Daredevilen). Vasember mellett új sorozatot kap Hyperion, Nighthawk (ők ketten a Squadron Supreme tagjai) és Punisher is, valamint indul egy minisorozat is X-Men: Worst X-Man Ever címmel. A megjelenésekről még nincs hír, de az biztos, hogy február előtt egyik sorozat sem várható. (CBR, EW

Alex Maleev elkészült a Scarlet második könyvének munkálataival

Brian Michael Bendis és Maleev közös szerzői képregényének folytatása már régóta csúszott, azonban Bendis megosztotta tumblr-jén, hogy Maleev végre elkészült az illusztrálással. Arról továbbra sincs hír, hogy a képregény mikor jelenik meg. (Brian Michael Bendis)

Kapcsolódó cikkek

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik