Menczer Tamás összefoglalta, hogy Magyar Péter miért nem lehet jobboldali politikus (Videó)

2024. május 09. 15:04

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint „Magyar Péter ennél baloldalibb már nem is lehetne”.

2024. május 09. 15:04

Fotó: AFP/Kisbenedek Attila

Menczer Tamás volt Istenes László vendége a TV2 stúdiójában, ahol a műsorvezető arról kérdezte a Fidesz kommunikációs igazgatóját, hogy jobb vagy baloldalinak tartja-e Magyar Pétert.

Magyar Péter ennél baloldalibb már nem is lehetne, nincs is neki más oldala, csak baloldala van. 

Hát kik vannak mellette? Csak baloldaliak. Nem akarom felsorolni az összes szereplőt, talán csak Rangos Katalint, akihez elment a Spinoza házba Vona Gáborhoz és Márki-Zayhoz hasonlóan. Ott megkapta a hitelesítő pecsétet, hogy ő egy rendes baloldali” – fejtette ki Menczer, aki szerint az is árulkodó, hogy 

Magyar mögött egy emberként sorakozik fel a teljes DatAdatos sorosista cégháló. 

Példaként hozta még fel Magyar Péter pártjának VII. kerületi polgármester-jelöltjét, aki közismerten háborúpárti, bevándorláspárti és LMBTQ-aktivista. Menczer Tamás megemlítette a 444-en nemrégiben megjelent hírt is, miszerint Dobrev Klára és Gyurcsány Ferenc is várják az ellenzéki oldalon, szívesen összefognának vele.

 

 

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:47
🍓 ️ ­­I­­g­­a­­z­­i n­­i­m­f­­o­m­­­á­­­n­i­á­k­­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­.­­­𝐗­­­𝟏­­𝟖­­­.­­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
Lajoss
2024. május 09. 18:46
Tomi,mikor veszed észre,hogy minden szavad kontraproduktív… Gyere ki,június 8-án a Hősök terére,és meglátod,hogy mit értek a Magyar Péter lejáratására költött közpénz százmilliók…. Egyszerűen az emberek többsége únja ezt a fideszes posványt,az ellopott százmilliárdokat,amit igazából egy birka fidesz-szavazó fel sem tud fogni…
Tommaso
2024. május 09. 18:35
FOSIK a FIDESZ, veszélyben érzi a 6 almát, ezért mocskol és rágalmaz naphosszat, hetek óta. Menczer baromságai csak növelik az ÁLLAMPÁRT-ról való lemorzsolódást.
Tommaso
2024. május 09. 18:33
Mi jellemzi Orbán itt fröcsögő seggnyalóit? NULLA DB ÉRV, NULLA TÉNYISMERET, ALPÁRI STILUS, ZSIGERI GYŰLÖLKÖDÉS, VITAKULTURÁLATLANSÁG. Sajnos ők is magyarok. A nemzet szemete.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!