Debrecenben kiöntött a Tisza, de fecsegett a felszín és hallgatott a mély

2024. május 07. 17:40

Magyar Péter a fősértett, mert kiürült a mézes bödön, oda vannak a jól fizető pozíciók.

2024. május 07. 17:40
Pók Katalin
Vasárnap.hu

Nyitókép: Facebook

„Vasárnap anyák napját tartott Magyar Péter Debrecenben, felsorakoztatva a sértett embereket és összegyűjtve a Telex-híreken élőket. Újra békemenetes hangulatot keltve, magyar zászlókkal, kokárdákkal, helységtáblákkal felszerelve érkezett a csapat. Sokan voltak, de a Nagytemplom előtti tér felét a slepp töltötte meg, akik mindenhová kísérik, mint egy focimeccsen, vagy egy zenei sztár rajongóiként.

Magyar Péter itt nagyszínpadon lépett fel, nem platón, mint az idelátogató budapesti sztárok. A debreceni hallgatóság pedig úgy jött ide, mint mikor egy fővárosi sztár lép fel a Nagytemplom előtt, és nem csalódtak, mert azt hallották, amit a Telex, ATV, HVG nekik mondani szokott. Ráadásul szép népdalokkal fűszerezve, amibe a közönség is bekapcsolódhatott Rost Andrea közreműködésével. Még a felvezető előtt beköszönt Magyar Péter, megszólalt a »gépi hang« azon a monoton módon, ahogy szokott, és a közönség tapsolt neki.

Magyar Péter a fősértett, mert kiürült a mézes bödön, oda vannak a jól fizető pozíciók, így tenni kell valamit. Ő most a megélhetéséért küzd, ez a fő motiváció. Újra fellépett itt is Tarr Zoltán, a kiugrott, elbocsátott, sértett református lelkész, akinek most is egyet sikerült elérnie, egy jó skandálást: »Balog Zoltán mondjon le«. Rost Andrea nem kapta meg a vágyott állást, ő azért énekel Magyar Péter rendezvényein minden alkalommal. A jó hangulatot, a Fidesz-utánzat feelinget immár nemcsak a zászlók, kokárdák, táblák, de a szép népdalok is nyújtották általa. Az eseményen megpróbálták kisajátítani a Tavaszi szél vizet áraszt népdalt, mint a Tisza párt »himnuszát«. Eközben azt mondták, kiöntött a Tisza. De fecsegett a felszín és hallgatott a mély. Itt a telexes fecsegések, mi több uszítások hallgatói voltak, de a komoly, nemzeti, keresztény értékrendű szavazótábor, a »mély« otthon maradt és hallgatott.

Ezt is ajánljuk a témában

Rajong az ATV Magyar Péterért (VIDEÓ)

A Heti Napló tudósítója büszkén mondta, hogy nekik másodikként válaszolt Debrecenben, holott sok újságíró akart interjút készíteni a baloldali politikussal.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:47
🍓 ️ ­­­I­­g­­­a­­­z­­­i n­i­­­m­f­­o­­­m­­á­­­n­­i­­­á­­­k­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­.­­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­.­­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
alexandrosz-2
2024. május 08. 18:52
Véletlenül se feledjük, hogy a magyar nevű féreg egy nernyik geci, a zsidesz káderlistáján kapott vagyonokat és hatalmat is, (jeszenszky, bodpéter, mellár, pálinkás detto) az alkalmatlan, kvótaribanc nejének és a zsideszes bűnöző haverjaiknak hála. Ezért nagyon kevés lesz a napi kéttucatnyi lejárató cikk erről a nernyik szarzsák haverotokról göbbelstóni! Ezer kell minimum, a kurva anyàtokat! Be vagytok szarva tőle rendesen!
atti64
2024. május 08. 17:59
PATKÁNY PÉTER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zoli567-2
2024. május 08. 13:43 Szerkesztve
Értem én kedves Pók Katalin az igyekezetét, de sajnos rossz hírem van Önnek: Magyar Péter és a mozgalma nagyon tudatosan építkezve sorra veszi az akadályokat, és támogatóinak igen jelentékeny hányada olyan volt Fidesz szavazókból áll (jómagam is) akik1998-2014 között mindig a Fideszre szavaztak, de elegük lett a Mészáros, Tiborcz és társai által történt lenyúlásokból, és a polgári-konzervatív eszmék cserben hagyásából. Orbán rendszere napról napra gyengül, persze ez nem jelenti azt, hogy villámgyorsan összeomlik, de az világosan látszik hogy túlvannak a zeniten és hanyatló fázisba értek. Talán az Ón részéről is több újságírói tehetségre és kevesebb propagandista elkötelezettségre lenne szükség...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!