Juszt hatalmas öngólt lőtt Magyar Péter baloldali tüntetése kapcsán

2024. május 06. 14:42

Összenő, ami összetartozik.

2024. május 06. 14:42
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: Juszt László Facebook-oldala

„Vasárnap Debrecenben tüncizett a dollárbaloldal új figurája, Magyar Péter. Mint ismert, a debreceni Fidesz áthúzott nadrágszíjat ábrázoló plakátokat helyezett ki a demonstráció helyszínén. A nadrágszíjas grafika mellett a »Debrecenben tiszteljük az édesanyákat« feliratú plakátokat is kihelyeztek, utalva ezzel a Varga Judit által a Frizbi című műsorban elmondottakra és arra is, hogy a baloldali politikus anyák napjára szervezte a debreceni tüntetését. Ez természetesen megihlette Jusztot is, és azonnal beleszállt Kósa Lajosba, és segítségére sietett az elvtársának:

»A Fidesz sziporkázó szellemóriása, Mr. 20% ismét beszólt. Imigyen: »Anyák napjára politikai demonstrációt nem szervezünk.« Jól van, Lajoska. Értjük. Anyák napjára csak lejáratónak szánt plakátokat tervezünk, készítünk, s az éj leple alatt elárasztjuk vele a várost.  Tesszük mindezt büszkén, még alá is írjuk. Igen, hogy mindenki tudja – én, Kósa Lajoska vagyok a hülye.«

Juszt ismét öngólt lőtt, mert túl azon, hogy a baloldali Magyar rendezvénye hatalmas felháborodást keltett, hiszen fittyet hányva a jó ízlésre, anyák napjára szervezte a megmozdulást, a debreceni Fidesz plakátjai pontosan az anyák védelmére készültek. Hiszen egy olyan ember, aki a saját feleségével és gyermekeivel úgy viselkedik, ahogy az kiderült a felkavaró Frizbi-interjúból, nem tiszteli a nőket és az anyákat sem, tehát hiteltelen. Ebből következik, hogy aki melléje áll, az is hiteltelen.

Összenő, ami összetartozik.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:48
🍓 ️ ­­­I­­g­a­­z­­i n­­­i­m­­f­­­o­­m­á­n­­­i­­­á­k­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­­.­­𝐗­­­𝟏­­𝟖­­.­­­𝐅­𝐔­­­𝐍
o1gpedofil-2
2024. május 07. 09:05
gyenge egy cikk a propagandistatol
harcimarci-9-9
2024. május 07. 08:23
Hagyjuk már ezt a "suttyomban, meg "éj leple alatt" kihelyezett plakátokat! Talán a nappali csúcsforgalomban tartsák fel a forgalmat a plakátozók? Mekkora cirkusz lenne abból? Hm?
5m007h 0p3ra70r
2024. május 06. 23:31
» Tommaso 2024. május 06. 16:46 Ezért érthetetlen, hogy ORBÁN ÚR MIÉRT TILTJA BE a demonstrációkat.« Valóban érthetetlen. Felsorolnál 3 betiltott demonstrációt? A nem engedélyezett természetesen nem azonos a betiltottal. A tisztánlátás és a magyar nyelv szakszerű használata végett mondom mindezt cukorfalatkám.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!