Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Azonnal kivonta a forgalomból a Nébih, nagyon megbetegszik, ha ezt a táplálékkiegészítőt elfogyasztja

2024. május 17. 06:44

Gyakorlatilag fél nap alatt taccsra vágja az embert.

2024. május 17. 06:44
null

Nyitókép forrása: A Nébih Facebook-oldala

Penészgombák és Bacillus cereus spórás baktérium jelenléte miatt kivonta a forgalomból a Dragon Superfoods Bio In Shape Mix 200 grammos táplálékkiegészítő port a forgalmazója, a Culinaris Retail Kft.

– közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) csütörtökön az MTI-vel.

A közlemény szerint a Culinaris Retail Kft. a honlapján tájékoztatta vásárlóit a visszahívásról. Az érintett termék bármelyik Culinaris üzletbe visszavihető, a termék árát blokk nélkül is visszatérítik. A termékvisszahívás kizárólag a 2025. április 2. minőségmegőrzési idejű, és 02/04/2025 tételszámú termékre vonatkozik.

A Bacillus cereus spórás baktérium a természetben, szobai és utcai porban, valamint különböző élelmiszerekben gyakran kimutatható. A nagy tömegben, szájon át bejutó kórokozó 6-16 órás lappangási idő után hányást és hasmenést okoz – írták.

(MTI)

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-91
2024. június 01. 00:30
🍓 ️ ­­É­r­­t­é­­­k­­e­­­l­­­d­­ ­­a­ ­­­s­­z­e­­x­­­i­­ ­­­p­u­­n­­c­i­m­­­a­­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­.­𝐗­­𝟏­­𝟖­­­.­­­𝐅­­𝐔­­𝐍
atti64
2024. május 17. 20:13
BEZÁRATNI ÖRÖKRE MÉREG GYÁR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
EX_Terminator
2024. május 17. 08:08
Engem ne merészeljetek "rábaszélni" "meggyőzni" meg "odahatni" miután megmondtam amit megmondtam! VAGY VESZITEK A LAPOT ÉS ELTAKARODTOK A RETKES MOCSKOS KURVA ANYÁTOKBA, VAGY A VÉRBE FAGYOTT HULLÁTOKAT VISZIK EL!!!
Charlie5
2024. május 17. 07:41
Én is sokat kockáztatok, a Ginseng- Ginko Biloba teával és kapszulával meg Vércukor egyensúllyal. Azt olvastam, hogy a kínai kapszula anyaga mérgező. Kínaiak mindent hamísítanak, csak a kivételes prémium és tesztelt gyártókban lehet megbízni. Amit a tároló egységekkel SSD kel és PEN drive kal művelnek az kriminális selejt chipekket hasznosítják, de amire nem gondoltam NiMH 3000 mA/h akukk kapacitása csak max. 90 mA. Nem voltam elég gondos nem olvastam el az értékeléseket. Hát nem csoda, hogy az oroszok panaszkodnak az alkatrészekre.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!