Alaposan meglepődtek, amikor Orbán Viktor belépett a műhelyükbe (VIDEÓ)

2024. május 20. 07:08

Az idős házaspár igen csak meglepődött, mikor betoppant a műhelyükbe a miniszterelnök.

2024. május 20. 07:08
null

Nyitókép forrása: Orbán Viktor TikTok-oldala

Új videót tett közzé Orbán Viktor miniszterelnök a TikTok oldalán, amelyben az látható, hogy a Kapuváron tartott szerdai beszédét követően a miniszterelnök felkeresett egy nyugdíjas párt a műhelyükben, és az ott található gépet is kipróbálta.

Az idős házaspár igen csak meglepődött, mikor meglátta a műhelyükbe betoppanó miniszterelnököt.

A jelenetről készült videót itt tekintheti meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-91
2024. június 01. 00:29
🍓 ️ ­É­r­t­é­­k­e­l­­­d­­­ ­a­­­ ­­­s­­z­e­x­­­i­ ­p­­­u­­­n­­c­­­i­­m­­a­­­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­.­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­­.­𝐅­­­𝐔­­𝐍
Kormánypárti2
2024. május 20. 17:23
Drága ballib polgártársak! Csak higgadtan, nyugodtan, mert nem vennénk a lelkünkre ha szívrohamban elpatkolnátok, mivel számunkra minden ember élete szent, még a tiétek is. Még akkor is ha nektek az rohadt szar is.
Valodi
2024. május 20. 17:05
macskusz-4 11:14 "Ő ilyen. Nem az a néptől elidegenedett urbánus fasz." - höhöhö ... jó nevelést kapott! Ni: "(Apám)... hihetetlenül megvert, emlékszem, de nagyon ...belém is rúgott néhányszor ... az erősebb győzött!" …Ahonnan én jöttem, annak a miliőnek nincsen semmi fajta speciális kulturális tradíciója. Egy ilyen alkalmazotti réteg… A parasztsághoz sincsen igazából semmi köze apáméknak… A paraszti kultúráról már régen nem volt szó a faluban. A munkáskultúra semmi nem volt. A polgári kultúra elő sem jön. Én egy ilyen kultúrálatlanságból jöttem… (Orbán Viktor 1989) http://film.indavideo.hu/video/f_mi_leszel_ha_nagy_leszel?s=0 Ennek alapja ugye az eszmei meggyőződés: "Az állambiztonság számára különös garancia Viktor édesapjának, Orbán Győzőnek, a Kádár-rendszer őszinte és megbecsült hívének személye...Társadalmi fejlődésünkről alkotott véleménye következetes kommunista, amely érezhető gyermekei tudati nevelésében is.” https://kkbk.blog.hu/2012/04/21/a_kommunista_keresztapa
files32
2024. május 20. 16:34
Biztos csak úgy bemegy egyeztetés és tek ellenőrzés nélkül, menjetek a picsába.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!