Sorra lépnek Orbán nyomába a jobboldali pártok, nagyra tartják mindazt, amit létrehozott

2024. április 26. 17:14

Orbán Viktor győzelmét harsogja a francia Libération.

2024. április 26. 17:14
null

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

Az európai jobboldal meglehetősen jobbra tolódik, ez pedig Orbán Viktor ideológiai győzelmét jelenti – erről számolt be Jean Quatremer Brüsszelből. Ennek megfelelően nem véletlen, hogy az európai jobboldal esetleges térnyerése miatt aggódik a francia Libération.

A lap arról írt, hogy Orbán Viktor a júniusi európai parlamenti választások nagy győztese lehet.

A Libération hasábjain megjelenő cikk azzal érvelt, hogy bevándorlók nehézkes beilleszkedése, a radikális iszlám megerősödése, valamint a terrorcselekmények a szélsőségesek malmára hajtották a vizet. Jellemzőjük, hogy a hagyományos értékek védelmét hirdetik, és véget akarnak vetni az idegenek inváziójának.

A baloldal helyzetén csak rontott, hogy nemrégiben tető alá hozták a migrációs reformot.

Most, első alkalommal kerülhetnek majd többségbe a jobboldali, sőt a szélsőjobboldali pártok is. A lap megjegyezte, hogy ezek a pártok jelentősen tudják majd befolyásolni a jogalkotást, amely szintén teljesen jobbra tolódhat.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tommaso
2024. május 03. 18:12
Orbán Viktort és Álllampártját a HATVAN DB EURÓPAI JOBBOLDALI PÁRT egymással teljes egyetértésben bacta ki a jobbkonzerv Európai Néppártból, mint nem közéjük való korrupt, autokrata bandát.
Tommaso
2024. május 03. 18:05
Orbán Viktor a júniusi európai parlamenti választások nagy győztese lehet. Ugyanis nincs kizárva, hogy akár TIZENEGY FIDESZ-képviselő is lesz az EP 720 képviselője között.
Tommaso
2024. április 27. 23:38
Lehet, hogy nem lesz következő alkalom, ha a magyarok most nem ocsúdnak fel és zavarják el a rubeljobboldalt, a pedofilmentegető, velejéig korrupt Orbánt és bandáját.
Tommaso
2024. április 27. 23:36
Az egyre csökkenő számú megvezetett FIDESZ-szavazókról jut eszembe. - Született kétmillió kommunista kiscicánk egy hónap múlva - Van 1.700.000 kommunista kiscicánk június 9.-én - Maradt másfél millió kommunista kiscicánk. - Mi lett a többivel? - Kinyilt a szemük.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!