Miért kussolnak? Miként merészelik kinyitni a kenetteljes pofájukat?

2024. április 29. 19:31

Itt van ez a mondat, amelyet saját fülével meghallgathat mindenki a saját Habony-outfites Messiásától.

2024. április 29. 19:31
null
Hont András
Hont András
Facebook

Nyitókép: Facebook

„Hagyjuk is egy kicsit a ma nyilvánosságra került rendőri feljegyzést, amelyet az összes metoo-terrorista úgyis el fog intézni azzal, hogy Rogán. Mert nekik aztán akkora elveik vannak, mint ide Harvey Weinstein. Viszont itt van ez a mondat, amelyet saját fülével meghallgathat mindenki a saját Habony-outfites Messiásától. 

Ezt is ajánljuk a témában

Szeretném megkérdezni azoktól a szépelgő agresszoroktól, akik máskülönben hónapokig képesek szörnyülködni, mert elhangzik az, hogy »asszonyság«, vagy a 7-es cikkely azonnali életbe léptetését követelik a Magyar Nemzet valóban gyalázatos Szabó Tímeát küllemében (is) pocskondiázó cikke miatt. Nekem ugyan nem kenyerem a píszi, de érdeklődnék, hogy ez szerintük rendben van-e? És ha nincs, akkor miért kussolnak, amikor máskülönben már rohannának tudálékoskodni és korrekteskedni? És ha igen, akkor miként merészelik bármilyen más ügyben kinyitni a kenetteljes pofájukat?”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 135 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2024. május 01. 08:40
Déjá vu érzésem van, mert ugyanezt már láttam Márki Zay Péternél. Őt prognosztizálták az istennek a nagy Orbán verőnek a győzelem megtestesítőjének. Aztán....aztán. Minden csoda 3 napig tart.
Robert-N
2024. május 01. 07:52
Valodi 2024. május 01. 00:31 A valaha létezett legrohadtabb álmagyar "politikus" hazudta ezt - és én hülye, elhittem ennek a görénynek! ------ Szép dolog a beismerés. Hülye ökör vagy. Kibasztak mint macskát szarni ergo ""sertésnek"" is érzed magad. Hülye tteű :DDDD
Robert-N
2024. május 01. 07:48
Valodi 2024. május 01. 00:31 barni-a-hegyrol 17:44 "itt tagadni, támadni és rombolni kell mindazt, amit a Orbán képvisel" - höhöhö ... nem képvisel ez semmit a lopáson kívül! .......... Világ böszméje mit lopott? Miért felégette valaki az erdőt, te húgyagyú balfasz?
atis123
2024. május 01. 06:57
Poloskapeti csak egy bábfigura ha egy vak kecskét raknának a helyére a belpesti lipsi azt is tolná mint a talicskát
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!