Lázár Jánoshoz fordult Szentkirályi Alexandra a BKK-BKV dolgozók érdekében

2024. április 23. 13:09

A vállalati országbérletért korteskedik a Fidesz főpolgármester-jelöltje a miniszternél.

2024. április 23. 13:09

Nyitókép: Szentkirályi Alexandra Facebook-oldala

„Kapjanak vállalati országbérletet a BKK-BKV csoport munkatársai is!” – írta egyik legutóbbi bejegyzésében Szentkirályi Alexandra.

Mint fogalmazott, 

nem helyes, hogy a főpolgármester nemtörődömség miatt elfeledkezne 15 ezer emberről”. 

A Fidesz főpolgármester-jelöltje felidézte, hogy a 2024. március 1.-től bevezetett új tarifarendszer eredményeként a MÁV-Volánbusz csoport dolgozói a teljes országban érvényes vállalati országbérletet igényelhetnek 1250 Ft-ért, így jelenleg Budapesten is ingyenesen vehetik igénybe a BKK járműveit.

Ezt is ajánljuk a témában

„Igazságos és helyes gondolat”

Szentkirályi Alexandra azt írta, „arra kérem Lázár János építési és közlekedési minisztert, hogy 

a BKK-BKV csoport munkatársai is jogosultak legyenek évi 1250 Ft-ért vállalati országbérletet igényelni a jövőben”.

„Szerintem igazságos és helyes gondolat, hogy a fővárosi közlekedési szolgáltatóknál dolgozó munkatársak a MÁV-Volánbusz csoport dolgozóihoz hasonló kedvezményben részesüljenek. Óriási feladat hárul a fővárosi közlekedési rendszer működtetésért felelős BKK-BKV csoport 15.000 elkötelezett dolgozójára” – tette hozzá.

Végül megköszönte a BKK-BKV csoport dolgozóinak munkáját.
A vonatkozó bejegyzést alább tekintheti meg:

 

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Patika
2024. április 23. 21:01
Idióták szívesebben fordulnak egymáshoz, mint egy máshoz. Azért Szandi meg a Cortez, annyi mint a szandi meg a Kortex.
Dunhill67
2024. április 23. 19:16 Szerkesztve
eddig (valameddig) 'ingyé volt nekik a bkv bérlet (és a közvetlen családtagoknak is)...nyilván kapjanak kedvezményt mint a vállalat dolgozói...de miért országbérletet?...eddig sem kaptak pl. a vasútra bérletet
Nuttika
2024. április 23. 18:27
Akik ide is csak köpködni, csúsztatni, meg hazudozni járnak, ugye tudjátok, hogy a biztos pártválasztó 2/3-ot csak megerősítitek minden virtuális turházásotokkal, hogy titeket sose szabad hatalomra engedni?
Skywalker_bp
2024. április 23. 16:48
És az is mesteri választás volt, hogy téged jelölt a pártod. Minden megszólalásoddal ugyanis csak bontod a szavazóid, annyira antipatikus az egész lényed. Mert árad belőled az igazi zsigeri mélyundor mindenki iránt, aki nem NERes. Rákay Kálmán női kiadása vagy. És téged sikerült előkapni. Congrat! 👏🏻👏🏻👏🏻 Érik az 1/3 - ad . Muhaha! 🤣🤣🤣🤣💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻✌️✌️✌️✌️🇭🇺🇭🇺🇭🇺🇭🇺
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!