Kórházban volt Hajdú B. István, ezért nem hallhattuk hetek óta

2024. április 05. 08:23

A híres sportkommentátor műtétje után otthon gyógyul, az olimpiára újra mikrofon mögé ülhet majd.

2024. április 05. 08:23
null

Nyitókép: Hajdú B. István sportközvetítés közben. Fotó: Youtube/Képernyőfotó

Az elmúlt hetekben sokaknak feltűnhetett, hogy a válogatott és az NB I-es meccsek közvetítései alatt nem hallhattuk az 54 éves Hajdú B. István jellegzetes hangját. A népszerű kommentátor hirtelen eltűnt, ami sokakat megrémisztett, mivel évekkel ezelőtt szívrohama volt. Mint kiderült, a sportriportert megműtötték – írta meg az Origo.

Hajdú B. István szerencsére már jobban van, és otthonában gyógyulva várja a visszatérést.

Az 54 esztendős, Prima Primissima-díjas sportriporter Sportalnak mondta el, hogy mi is történt vele pontosan.
„Tudom, hogy sokáig nem lehet titokban tartani, ha egy közszereplővel történik valami. S azt sem szeretném, ha mindenféle találgatások látnának napvilágot velem kapcsolatban. Ugyanakkor nem esne jól és nem tenne jót, ha most bármiféle felhajtás lenne körülöttem. Annyit elmondhatok, hogy két és fél hétig voltam kórházban. 

Megműtöttek, és immár otthon lábadozom. A betegségem, amelyről nem szeretnék többet mondani, számomra is váratlanul jött. Egy vizsgálat után közölték velem az orvosok, hogy elkerülhetetlen az operáció. Hosszú folyamat ez, amelyet végig kell csinálnom. Annyit elárulhatok, hogy az orvosi beavatkozásnak, a betegségemnek nincs köze a korábbi infarktusomhoz. Nem a szívemmel van a baj. Ha azt kérdezné tőlem valaki, hogy vagyok, akkor azt válaszolnám: 

a körülményekhez képest jól, de a jelek szerint az ember maga sem tudja, hogy igazán hogy van. 

Március 9-én még közvetítettem, s a tervek szerint legközelebb talán nyáron, a párizsi olimpiára lehetek újra olyan állapotban, hogy mikrofon mögé ülhetek. Jelenleg az a legfontosabb, hogy pihenjek és erősödjek. Itthonról természetesen nézem a közvetítéseket, hallgatom a kollégákat, és szurkolok a válogatottnak. Ígérhetem, hogy igyekszem minél gyorsabban meggyógyulni” – mondta Hajdú B. István. 

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:14
🍓 ️ ­­A­­­ ­­d­­ö­g­ö­­s­­ ­­l­­­á­­n­­y­­­o­­k­­­ ­v­á­­r­­­n­­a­­k­ ­r­­á­­­d­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­­­.­­­𝗖­­­𝗨­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­𝗨­­­𝗡
Jajdejónekünk
2024. április 05. 12:11
Orbán... ő a dittatúra legújabb áldozata. Ha nem hiszed: miért mondta, hogy nem beszélhet arról, mi történt vele valójában? Na? Na? Na? Na ugye!
2024. április 05. 12:04 Szerkesztve
Mielőbbi gyógyulást kívánok!
Reszelő Aladár
2024. április 05. 10:26
Jobbulást kívánuk és mihamarabbi felépülést. Ha az Olimpia megvan az remek hír, de az EB-ről így is nagyon hiányozni fog. Ahogy a válogatott sikereit is kezdem megszokni, úgy azt is, hogy évek óta ő volt az állandó magyar hangja ezeknek a sikereknek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!