„Ha meglátsz mostantól, ...” – durvul a Puzsér-Dopeman-háború, összeszedtük, honnan indult és hol tart most a csörte

2024. április 02. 14:19

Dopeman és családja már a Puzsér-rajongóktól is vulgáris támadásokat kap privát üzenetekben.

2024. április 02. 14:19

Nyitókép: Fotó: Földházi Árpád/Mandiner

 

Kedden is folytatódott Puzsér Róbert és Dopeman harca. A kritikus kedden reggel kiposztolta a Facebookjára a rapper egyik régi dalának egy részletét, amely úgy szól: „nem vagyok a családos apáknak az álma/Ha megvolt a lánya, utána jöhet az anyja/Szerinted gusztustalan, ha meg*szunk egy kiskorút/De ha vérzik a ri*anc, akkor b*szni  is tud”.

Dopeman Puzsérnak: Maga vagy a sötétség

Dopeman élő videóban reagált Puzsér posztjára. Mint mondta, érti, arról szól Puzsér bejegyzése, hogy ő milyen alapon háborodik fel, ha egy rapszámban az ő anyját és húgát emlegetik. Mint mondta, A Strici visszatér című lemezét nem „Puzsér és a szektája” támadja először, amikor még ellenzéki volt, fideszesek is megtalálták miatta. Dopeman magyarázata szerint, amikor ezt a lemezt csinálta, szándékosan használt olyan művészi eszközöket, amelyekkel a lehető legszélsőségesebb, legpolgárpukkasztóbb albumot állíthatta össze. 

Pityinger úgy érvelt, a dalait nem nem kell szó szerint venni, mintha azok az életéről szólnának, ugyanolyan fikciók, mintha valaki megnézne egy Pasolini-filmet, például a Salo, avagy Sodoma 120 napját.

Dopeman szerint Puzsér ilyen alapon „lehúzhatja a világ művészetének a 90 százalékát.”

A rapper rámutatott arra is, hogy szerinte Puzsérnak az ellene indított támadásaival annyit sikerült elérnie, hogy a rajongói, „akik vélhetően szellemileg gyengék”, különböző szexuális tartalmú üzeneteket küldenek neki az anyjával és a húgával kapcsolatban. A zenész ezek után azon véleménynek is hangot adott, miszerint Puzsér maga a Sátán, mert az emberekből a legocsmányabbat hozza ki. Pityinger egyébként az egyik Puzsér-rajongó vulgáris támadásáról ki is posztolt nemrég egy képernyőfotót. A poszthoz azt fűzte hozzá: 

„Ez a táborod. Maga vagy a sötétség. Aki téged követ az ördöggel cimborál. Ez volna a Metafizika? Inkább sötét mágia, és most fényt hozok az éjszakádba…”

Előzmények

Ahogy korábban megírtuk, új műfajban próbálta ki magát Puzsér Róbert publicista. Dopeman februárban töltött fel a Youtube-csatornájára egy videót PUZSÉR-DTV BATTLE névvel, amiben beleállt a kritikusba. Nem kellett sokat várni a válaszra. Húsvétvasárnap reggelén tette ki Puzsér a válaszdalt, „Ha a buddhaság fájna…” címmel, melyben válogatott trágár sértések közepette Puzsér elégeti Dopeman lemezét.

Ezt is ajánljuk a témában

„Puzsért elvesztettük” reagált Dopeman Facebookján. „Húsvét alkalmából a jézusi minőség nevében elmondta, hogy lefeküdt anyámmal, és betalálta a húgom. Ez aztán beef a javából… (...) HüjePhsz…” – fűzte hozzá.

FAM a vulgáris rapháborúról: Fociultrák!

„Úton Mezőkövesd felé. A vonaton egy csoport Fradi ultra, bebaszva, danolászva. A kalauz már a Keletiben le akarja szállítani őket. Megy a liberáliskommunista anyázás. Az út alatt lassan lenyugodnak a kedélyek. Bár a vagon végén valami csajokkal is megy a balhé.

Aztán rám írnak Robi beefjéről, hogy nagyon durva. Nem hallgatom meg, főleg most és itt. Húsvét van, a családomhoz megyek, bár Csengkuan filozófiájával tömöm az agyam. A rapet sose szerettem. És nem értek a focihoz” reagált Farkas Attila Márton a barátja, Puzsér Róbert trágár és sértő rap számára.

„Egy perccel vagy az öngyilkosság előtt”

Dopeman a fentieket követően egy YouTube-ra feltöltött hosszabb videót is megosztott. Ebben elmondta azt is, mit is gondol Puzsérról. „A névtelen profiloknak, a gyáva kutyáknak és a »lófasz jóskáknak« a hőse, túl nagy jelentőséget tulajdonít neki a média, nem akkora király, mint amekkorának gondolja magát, meg amekkorára hagyják, hogy fölhype-olják!” – fogalmazott a zenész.

Ezt is ajánljuk a témában

„[...] Anyám 32. éve neveli az orvosi műhiba miatt halmozottan fogyatékkal élő húgomat, akit 22 agyműtéten menedzselt át. Őt vetted a mocskos mangalica pofádra! Közöttünk a játéknak vége van, bu*ika!” – fogalmazott Dopeman, majd azt javasolta Puzsérnak: „Ha meglátsz mostantól, jobban teszed, ha elmész!” – fogalmazott a videó egy pontján a zenész. Mint rámutatott:

„nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy a munkaadóidnak, a közismerten vallásos hátterű Spirit FM-nek mennyire fér bele az, hogy húsvét napján egy beteg gyereket ápoló anyát akarsz baszogatni. Süteményért” 

„Nem is tudom, mit akarsz az anyámtól, amikor mindenféle Péterekbe vagy szerelmes. Nem zavarja a liberális közönségedet, hogy vajdázol, meg cigányozol? Te bánthatsz nőket, fogyatékosokat, cigányokat, zsidókat. Megteheted, neked szabad...”

Hont szerint ez a „műgengszterrap” valaminél azért jobb

Az adok-kapokhoz Hont András liberális publicista is hozzászólt. Úgy fogalmazott: „Én egy csöppet sem leszek bánatos, ha ez a magyar műgengszterrap-háború leváltja a piperkőcforradalmat. Még az is autentikusabb, mint az államimenedzser-lázadás.”
Keret

Kapcsolódó vélemény

undefined

Hont András

Facebook

Idézőjel

Még az is autentikusabb, mint az államimenedzser-lázadás.


 

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:51
🍓 ️ ­­A­­­ ­d­­ö­g­­­ö­­­s­­ ­l­á­­n­y­­o­k­ ­­­v­­­á­r­n­­­a­k­ ­­r­á­­­d­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­­.­­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­­­𝗨­𝗡
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2024. április 02. 19:33
Puzsér úgy helyre tette, hogy köpni-nyelni nem tud. Rájött, hogy ezt egy másik rappel überelni biztosan nem fogja tudni, megállt nála a tudomány, így előhúzta a volt igazságügyi miniszter által újra divatba hozott mindent ütő #metoo kártyát. Hogy tudniillik őt Puzsér verbálisan abuzálta, és csúnyákat énekelt az anyukájára. Aki ezért nem kel a védelmére, mind Puzsér pribékjei, és ők is részt vesznek a szegény ártatlan Doberman papa verbális bántalmazásában. 😭😭😭 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
pasqual.dorje
2024. április 02. 18:58
Kár, hogy Dópmen úr kihagyta a ziccert. Én csak annyit mondtam volna a helyében: "Mindig boldog vagyok, ha az igazság - akár indirekt - megnyilvánulásának részese lehetek. Ezért aztán már csak címet szeretnék adni a szerzeménynek: Puzsér Róbert: Metafizika."
Lajoss
2024. április 02. 16:59
A Pityi csak a kesmánál szinvonal…. Mióta megtért…😂😂😂
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!