Gyurcsány azt tette, mint a gyöngytyúk azzal a bizonyos testnedvvel

2024. április 24. 10:49

A DK felemelkedését és persze a kormány bukását vizionálta posztjában.

2024. április 24. 10:49
Gyurcsány Ferenc
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: MTI/Hegedüs Róbert

„Dübörög a választási kampány. Ilyenkor megszokott, hogy minden közvélemény-kutató cég közöl tájékoztató jellegű adatokat arról, hogy melyik politikai formációnak éppen milyen a támogatottsága a választók körében. Ezeket a kutatásokat érdemes ilyenkor bizonyos távolságtartással fogadni, mert a közvélemény-kutató cégek hajlamosak a kampány során készült tényleges mérési eredmények nem minden szeletét feltárni, illetve olyan kontextusba helyezni az adathalmazt, hogy az a saját politikai körüknek hasznot termeljen.

És most nagyon finoman fogalmaztam meg a lényeget. Nemrég hozták nyilvánosságra például a Závecz felmérését, amely a baloldal számára hízelgő adatsort tartalmazott. Nem is maradt el a reakció, az összes balos portál öles betűkkel hozta, Gyurcsány is azonnal megjelent, és a DK felemelkedését és persze a kormány bukását vizionálta posztjában:

»Rendre jelennek meg közvélemény-kutatási adatok. Ilyenek, meg olyanok. Az elég világos, hogy a Fidesz lejtmenetben van. Nekünk nyilván biztató, ha a mi hármas szövetségünket 26 százalékra mérik, mint most a Závecz, ami hat EP-mandátumot is eredményezne (…)«

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Gyurcsány Ferenc

Facebook

Idézőjel

Hazugság.

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-80
2024. május 03. 22:14
🍓 ️ ­­A­­ ­­­d­­­ö­­g­­ö­­­s­­ ­l­á­­n­­­y­­­o­­k­­ ­v­­­á­­r­­­n­­­a­k­­ ­r­­á­­­d­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­­­.­­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­­­𝗨­𝗡
Fed74
2024. április 25. 20:26
Előkerülték Csépányi, te közpénzen kitartott pedofil mosdató szarházi????? Magyar Péter azért tele hugyozta a szátokat, fideszes cigány!!!!!!
Akitlosz
2024. április 24. 19:06
Csépányi Balázs azt tette, mint amire a főnöke utasította. Az a munkája, hogy megpróbáljon másokat lejáratni.
valerian-0
2024. április 24. 19:06
Álmodik a nyomor ballibosztánban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!