A vérem felforr

2024. április 22. 13:45

Ennyit ér Gyurcsánynak és pártjának az ő feltételeik szerint zajló előválasztáson szerzett felhatalmazás.

2024. április 22. 13:45
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Facebook

Fotó: Mandiner/Földházi Árpád

„A vérem felforr annak a hírnek a hallatán, hogy a DK ráindítja a jelöltjét, Élő Norbertet az előválasztást megnyerő Kovács Gergelyre a XII. kerületben. Íme, ennyit ér Gyurcsánynak és pártjának az ő feltételeik szerint zajló előválasztáson szerzett felhatalmazás. Emlékeztetek mindenkit arra, hogy az előválasztás Gyurcsányék technikai eszköze volt arra, hogy leszalámizzák az ellenzéket – csakhogy amint kiderül, hogy nem ők szalámiznak, hanem őket meg a szövetségeseiket szalámizzák le, az előválasztás eredménye már nem kötelezi őket semmire.

Az előválasztás csak akkor demokratikus innováció, ha olyan jelölt nyeri, aki már Gyurcsány tenyerébe csapott – más esetben szarnak bele.

Amikor 2019 júniusában visszautasítottam, hogy elinduljak az előválasztáson, az ellenzéki magyarok kígyót-békát kiabáltak rám: rohadék Fidesz-ügynöknek meg mindenféle gazember trollnak hordtak el, aki meg akarja akadályozni a Fidesz leváltását. Most, öt évvel később remélem, már mindenkinek szemmel látható, hogy mit szolgáltak az összefogás meg az előválasztás hívószavai: Gyurcsánynak és a szektájának meg az országot elveszejtő szocialista pártmaffiának a visszakapaszkodását a hatalomba – aminek a következménye csakis egy újabb Fidesz-korszak lehet.

A nemzeti radikális uralom nem váltható le annak ősokára: Gyurcsánnyal meg a bűnszervezetével nem összefogni kell, hanem Orbánnal és bandájával együtt eltakarítani egyszer s mindenkorra,

hogy közös rothadásukat együtt végezzék be a magyar történelem emésztőgödrében.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:41
🍓 ️ ­­A­­ ­­d­­ö­g­­ö­­s­ ­­­l­­á­­n­­y­o­­k­ ­­­v­­­á­­r­­n­­a­­k­­­ ­­r­­á­­­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­­­𝗪­­.­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­­𝗨­­𝗡
Szürke Testvérek
2024. április 25. 16:17
Orbánnal együtt [vele összefogva], kell eltakarítani Gyurcsányt és bűnszövetkezetét. Ha így értetted, kedves Puzsér, igazad van, a többi mondatoddal együtt.
EX_Terminator
2024. április 23. 13:11
Meg még annyit tehetsz, és kell is tenni! Hogy eldobod ami rohadt, és a szemétre való. Mint PL Ezt a Peti gyereket.
EX_Terminator
2024. április 23. 13:09
És még annyit tehetsz, hogy kihozod mindenből a legjobbat amit tudsz! Tudod!? Ha az élet citromot ad?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!