Végtére is mi van abban, ha valaki egy orbánistát könyvekkel dobál?

2024. március 26. 17:43

Csak azt akarja, hogy művelődjön, nem?

2024. március 26. 17:43
null
Hont András
Hont András
Facebook

Nyitókép: Havran Zoltán / Magyar Nemzet

 

„Miközben nézem azoknak a megnyilvánulásait, akik a metoo nevű illiberális bolsevikforradalom idején ugráltak rajtam (köztük olyanét, akivel szabályosan üvöltöztem a szerkesztőségben), arra gondolok, hogyha Marton László nem azt mondja, hogy puszild meg, hanem hozzávág egy csomó könyvet a fiatal nőhöz, akiről mikor kiderül, hogy nem azért szállt be a kocsiba, hogy megpuszilja, akkor Marton nem hazaviszi, hanem bezárja a szuterénba, nos, akkor lehet, hogy a rendező még ma is élne. Végtére is mi van abban, ha valaki egy orbánistát könyvekkel dobál? Csak azt akarja, hogy művelődjön, nem?”

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:05
🍓 ️ ­­A­ ­­d­­­ö­­­g­­­ö­­s­­­ ­­l­­­á­­n­­­y­o­­­k­­­ ­­v­­­á­r­­­n­­a­k­­ ­­r­­á­­­d­ 👉 𝗪­𝗪­𝗪­.­­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­.­𝗙­­𝗨­­­𝗡
..--..
2024. március 29. 11:34
-zsoltkom- Állítottam valamit, ami nem helytálló... Itt: Csomorkany részére 2024. március 27. 11:44 https://n9.cl/9jw8f8 ezt: " Én annak idején felhívtam a Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen Egyesületet (NANE) (...) De én legalább, amit lehetett tizenéves fejjel megtettem." Nem tizenéves fejjel tettem, mert 2001-ben már régen több voltam tizenévsnél... előbb kellet volna rendezni az emlékeimet.
..--..
2024. március 27. 15:47
-zsoltkom- Csomorkany részére 2024. március 27. 11:44 " az áldozat a hibás, nincs itt semmi látnivaló. Így megy ez. Természetesen. " Varga Judit szerint Magyar bántalmazta... Magyar szerint nem bántalmazta Varga Juditot. Így van lehetőséged és nekem is különféleképp látni, amit Varga-Magyar csinál. Én annak idején felhívtam a Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen Egyesületet (NANE ), de nem volt semmi jogi támogatásuk és kiépített rendszerük például a családunk kimenekítéséhez. De én legalább, amit lehetett tizenéves fejjel megtettem.
2024. március 27. 15:47 Szerkesztve
Csomorkany részére 2024. március 27. 11:44 folytatás... A családi erőszaknak általában van környezeti észlelése, akármilyen sunyi vagy csendes a megjelenése. Varga, amit mondott támassza alá... a szomszédokkal, orvosokkal (látlelet) vagy valakivel abból a rendszerből, amire Varga azt állítja, hogy van és működik. Mitől tart Varga? Most már kiteregette a szennyest, nyugodtan feljelentheti Magyar Pétert. Ott vannak a gyerekei, akiket koruknál fogva már megkérdezhet a bíróság, hogy az apuka, miként volt bántalmazó. Bántalmazotti esetben nincs szükség média felületre és főleg nem egy egész Fidesz kormányra és médiájára... csak csinálni kell azt, amivel megszabadulhat egy bántalmazott a szemét bántalmazójától. A bíróság egyébként is Polt Péterrel könnyen szerezhet Vargának örömöt... mégsem a bírósági utat választja Varga. Miért?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!